04.08.2020

NJOFTIM

Për shkak të përditësimit të sistemit dhe implementimit të funksionaliteteve të reja, shërbimi për banking elektronik për persona fizikë i Halkbank nuk do të jetë në dispozicion në datën 05.08.2020 (e mërkurë) në periudhën prej ora  17:00 deri në ora 21:00.


27.07.2020

Njoftim

Të dashur pensionistë, Jju ftojmë, në interesin tuaj dhe për mbrojtjen tuaj më të madhe, të përdorni pensionin përmes përdorimit të kartelave për pagesë për blerje dhe përdorimit të rrjetit të bankomateve në rast nevoje për para...


06.07.2020

Çmime për Halkbank AD Skopje

Për kënaqësinë tonë të madhe, këtë vit Halkbank AD Skopje ka marrë dy mirënjohje të rëndësishme nga institucione të njohura botërore...

03.07.2020

Celulari juaj tashmë është një portofol!

Është koha për një freskim të ri nga Halkbank për përdoruesit e saj...

10.06.2020

Кomisione të reja më të ulëta për transferimin e parave me Western Union

Nga data 05.06.2020, shërbimi i Western Union në Halkbank ka komisione të reja, më të ulëta.

03.06.2020

Njoftim

Ju informojmë se nga data 05.06.2020 (e Premte) deri më 07.06.2020 (e Dielë) degët tona nuk do të funksionojnë.


01.06.2020

Orari i punës së degëve dhe ekspoziturave

Nga data 01.06.2020 orari i punës së degëve të Halkbank është nga ora 08.30 - 16.30


20.05.2020

Njoftim

Ju informojmë se në 23.05.2020 të Shtunën në periudhën 22:00 - 05:00 24.05.2020 E diel një pjesë e shërbimeve të bankës nuk do të jenë në dispozicion.


08.05.2020

Orari i punës i degëve dhe nëndegëve për ditën e Shtunë

Nga data 09.05.2020 orari i punës i degëve të Halkbank për të Shtunën është nga ora 09:00 deri në 12:00...

07.05.2020

Kredi konsumatore për anëtarët e Unionit Policor të Maqedonisë

Halkbank SHA Shkup për të shënuar ditën e policisë maqedonase më 7 maj, ju raporton se ka krijuar një kredi konsumatore posaçërisht për nevojat e anëtarëve të Unionit Policor të Maqedonisë...


27.04.2020

Orari i punës së degëve dhe ekspoziturave (E Hënë-E Premte)

Nga data 27.04.2020 orari i punës së degëve të Halkbank është nga ora 08.30 - 15.30

27.04.2020

NJOFTIM

Të nderuar pensionistë...


23.04.2020

Orari i punës së degëve dhe ekspoziturave (E Hënë-E Premte)

Orari i ri i punës së degëve dhe ekspoziturave të Halkbank


10.04.2020

Funksionalitete të reja në sistemet tona bankare elektronike

Ju njoftojmë se është kryer përditësim i suksesshëm i bankingut elektronik për personat fizikë dhe juridikë dhe janë shtuar funksionalitete të reja...


07.04.2020

Orari i punës së degëve dhe ekspoziturave

Orari i ri i punës së degëve dhe ekspoziturave të Halkbank (E Hënë-E Premte)...


06.04.2020

Njoftim

Nga 06.04.2020, dega jonë në Kumanovë do të punojë me kohë të pjesshme nga 08.30 deri në orën 14.00.


02.04.2020

Njoftim

Në pajtim me njoftimin e publikuar të bankës sonë për shtyrjen (vazhdimin) e detyrimeve kreditore dhe afatit për paraqitje të klientëve që dëshirojnë të vazhdojnë me pagesën e detyrimeve kreditore...


31.03.2020

Njoftim

Halkbank, si një institucion që kujdeset për klientët e saj, të cilët në këto periudha të vështira për afarizëm në kushte normale janë me xhiro dhe të hyra të penguara dhe të zvogëluara, ka miratuar vendim për t'ua lehtësuar të gjithë shfrytëzuesve të POS terminaleve.

31.03.2020

Njoftim për azhurnimin e shërbimit e-banking

Për shkak të përditësimit të sistemit dhe implementimit të funksionaliteteve të reja...


27.03.2020

Shyerje e pagesës së detyrimeve kreditore për të gjithë personat fizikë – klientë të HALKBANK SHA Shkup për 6 muaj

Duke u nisur nga fakti se nuk ka individ apo familje që nuk është prekur nga kriza e shkaktuar për shkak të pandemisë nga virusi COVID – 19...


24.03.2020

Njoftim

Halkbank mundëson pagesën e pensioneve tuaja më herët...


23.03.2020

Orari i punës së degëve dhe ekspoziturave

Orari i ri i punës së degëve dhe ekspoziturave të Halkbank...

20.03.2020

Njoftim

Ju informojm që të 21.03.2020 (Shtunën) degët tona nuk do të punojnë.


17.03.2020

Njoftim

Bazuar në rekomandimet dhe masat e detyrueshme të miratuara për parandalimin dhe mbrojtjen nga përhapja e pakontrolluar e virusit Corona - COVID-19...


12.03.2020

Njoftim për orar të shkurtuar të punës

Në përputhje me masat dhe brengat për punonjësit dhe klientët, Halkbank e shkurton orarin e punës të ekspoziturave në Ramstore dhe Retail Park.


11.03.2020

Të Rëndësishëm Janë Njerëzit, kurse më e rëndësishmja është shëndeti i tyre!

Në kohën e ndërmarrjes së veprimeve për mbrojtjen e shëndetit të përgjithshëm të njerëzve, Halkbank i thërret klientët e saj që sa më shumë të drejtohen drejt kanaleve dixhitale për komunikim dhe shërbime bankare.

10.02.2020

Aktivitet HalkEco

Më 07.02.2020, në bashkëpunim me Pyjet e Maqedonisë, Halkbank ka kryer një aksion për mbjelljen e 6.000 drunjve në shpatet e Liqenit të Velesit Mlladost.


06.02.2020

Halkbank në Kompleksin MIDA e hapi degën e dytë korporative VIP

Halkbank, si bankë e orientuar drejt klientëve e hapi degën e saj të dytë korporative VIP, në të cilën klientëve të mëdhenj ju mundësohet shërbim më cilësor, më i shpejtë, i personalizuar dhe i aksesueshëm në të gjitha segmentet e punëve bankare.

13.01.2020

PËR EKSTRA KËNAQËSI NË FUND TË MUAJIT !!!

HALKBANK AD Skopje mendon për Ju.


31.12.2019

Ndryshime në tarifë

Ju ınformojmë që Halkbank AD Shkup ka bërë ndryshime në tarifën e shërbimeve të pagesave... 


31.12.2019

Njoftim për sa i përket orarit të punës

Në datën 31.12.2019, Halkbank do të punojë me këtë orrar të shkurtuar të punës...


26.12.2019

Halkbank – pensionin e dhjetorit për pensionistët e saj do ta arkëtojë më 30 dhjetor

Me rastin e festave të Vitit të Ri dhe Krishtlindjeve, ju njoftojmë se Halkbank AD Skopje, pensionin e dhjetorit do ta arkëtojë më 30.12.2019 për të gjithë pensionistët që pensionin nga Fondi për sigurim pensional dhe invalidor e marrin në llogari në Halkbank AD Skopje.


02.12.2019

Muajin e pikëve bonus

Gjatë muajit të fundit të vitit kënaquni me kartelat kreditore të Halkbank AD Skopje dhe grumbulloni pikë bonus!


15.11.2019

Dhuratat e para për përdoruesit më aktivë të aplikacionit HalkEco

Pesë personave që përdorën më shumë aplikacionin dhe tashmë mblodhën 2000 HalkCoins, u dhanë skuterat elektronikë të parë, dhe pesë me 1500 HalkCoins, biçikleta...


28.10.2019

Halkbank i ka mbjellur 152 drunjtë e parë, të siguruar nga përdorimi i aplikacionit HalkEco

Në oborrin e Gjimnazit "Zef Lush Marku" në Shkup janë mbjellur 40 fidane, kurse 112 fidanet e tjera në oborret e shkollave fillore nëpër shumë qytete të Maqedonisë...


16.10.2019

HalkEco Aplikacioni Celular

Me shumë kënaqësi ju njoftojmë se sot më 16.10.2019, Halkbank e ka vënë në përdorim aplikacionin celular - Halkeco i cili ka rëndësi të madhe sa i përket përgjegjësisë shoqërore të Bankës.


14.10.2019

Njoftim

Me qëllim që t’ju mundësojmë qasje më të madhe dhe më efikase në shërbimet tona, nga data 14.10.2019 filloi me punë Ekspozitura jonë e re Retail Point Park.


01.10.2019

Depozitë onlajn – produkt i ri inovativ nga Halkbank 

Produkt bankar me të cilin me vetëm një klikim, qytetarët mund të bëhen kursimtar në Halkbank. Me këtë risi, Banka zbaton digjitalizim të konsiderueshëm të shërbimeve bankare.

05.09.2019

Halkbank i ka ulur normat e interesit për kreditë konsumatore dhe hipotekare

Halkbank i ka ulur normat e interesit dhe kompenzimet për shqyrtimin e kërkesave kreditore për disa lloje të caktuara të kredive konsumatore, të banimit dhe hipotekare gjatë periudhës promocionale deri më datë 15.12.2019.

04.09.2019

Halkbank e vazhdon partneritetin – edhe këtë vit e mbështet festivalin „Vëllezërit Manaki“

Edhe këtë vit, në edicionin jubilar të 40-të të Festivalit ndërkombëtar të kamerës filmike „Vëllezërit Manaki“, partner do të jetë Halkbank...

27.03.2019

Prej tash, pensionet përmes Halkbank saktë në ditën e 1-rë të muajit

Halkbank AD Skopje i njofton klientët e saj, pranues të pensionit përmes Halkbank, se arkëtimi i pensioneve prej tash do të kryhet në ditë e 1-rë të muajit në llogarinë e tyre bankare në denarë.


27.12.2018

Lajmërim

Në bazë të Vendimit të miratuar nga Bordi Drejtues i Halkbank SHA Shkup ju informojmë se nga 01.01.2019, Halkbank AD Skopje do të fillojë të paguajë komision mujor për mbajtjen e llogarive në valutë të huaj për persona juridik...

30.11.2018

Përditësimi i sistemit për banking elektronik korporativ i Halkbank

Ju njoftojmë se të shtunën më datë 1 dhjetor 2018, gjatë periudhës prej orës 14.00 deri në ora 20.00 do të kryhet përditësimi i sistemit për banking elektronik korporativ i Halkbank.

01.10.2018

HIDHU NË HALKVENTURË

Lojë e madhe shpërblyese e Halkbank!


28.09.2018

Pako Studentore

Halkbank AD Skopje po vazhdon me avancimin e shërbimeve me qëllim të përmbushjes së nevojave tuaja të përditshme...


31.08.2018

MË TEPËR TRANSAKCIONE, MË TEPËR PIKË!

Filloi edhe një befasi e re në kuadër të bonus programit të Halkbank AD Skopje!

05.01.2017

Huaja e GGF prej 10 milionë euro e përforcon potencialin e halkbank për financimin e efikasitetit energjetik

Green for Growth Fund (GGF) i aprovoi Halkbank-ës hua prej 10 milionë euro dedikuar për rritjen e efikasitetit energjetik (ЕЕ) në Maqedoni...

01.06.2018

Halkbank AD Skopje vazhdon me avancimin e shërbimeve me qëllim plotësimin e nevojave Tuaja

Me kënaqësi Ju informojmë se nga 01.06.2018 Halkbank AD Skopje i ka ulur normat e interesit për kreditë konsumatore në 5,90% normë fikse për dy vitet e parë me afat të shlyerjes deri 10 vite, shumë maksimale deri 1.200.000,00 mkd, 0% kompenzim për shqyrtimin e kërkesës përmes procedurës së shpejtë dhe të thjeshtë në degët tona.

09.05.2018

PREMIUM KARTELË E RE DEBITORE VISA PLATINUM E LËSHUAR NGA HALKBANK AD SKOPJE

Kemi nder dhe kënaqësi të veçantë t’ju paraqesim kartelën e parë Visa Platinum në Republikën e Maqedonisë e cila do ju jep “premium” përvojë të vërtetë!

04.01.2016

Halkbank AD Skopje, ndryshon normat e interesit për ekspozimet ekzistuese dhe të reja

Halkbank AD Skopje i njofton klientët e saj mbi ndryshimin e normave të interesit të ekspozimeve ekzistuese dhe të reja mbi bazën e tejkalimit të lejuar në llogarinë transakcionale dhe e njejta do të jetë 11,75 poena të përqindjes.

17.04.2018

“SMART KESH”

Tërheqje të parave të gatshme nga ATM-të pa përdorimin e kartelës.

07.12.2016

Ti tejkalojmë bashkarisht shpenzimet drejt Serbisë dhe Turqisë!

Kryeni pagesat tuaja devizore në kohë, me kualitet dhe me shpenzime më të ulta me Halkbank...

05.04.2018

Më tepër transakcione, Më tepër pikë!

Fillon befasia e re në kuadër të bonus programit të Halkbank AD Skopje!

24.11.2016

Njoftim

Halkbank AD Skopje i njofton klientët e saj se ka kryer korrigjim të normave të interesit të depozitave të personave fizikë...

09.11.2016

PCI DSS certifikatë

Dëshirojmë t’ju njoftojmë se Halkbank AD Skopje është çertifikuar PCI DSS v3.1, në pjesën e procesuimit të kartelave pagesore.

28.03.2018

Njoftim

Halkbank AD Skopje i njofton klientët se do të kryejë korrigjim të normave të interesit të depozitave aktive për personat fizikë me normë të ndryshueshme të interesit...

01.10.2016

Informim për rialokimin e përkohshëm të Degës në Manastir

Me qëllim që në mënyrë më efikase ti plotësojmë nevojat Tuaja, Halkbank AD Skopje filloi me zgjerimin dhe modernizimin e Degës në Manastir.

12.03.2018

HALKBANK EDHE ME NJË DEGË NË TETOVË

Me qëllim që t’ju mundësojmë qasje më të madhe dhe shërbim më efikas, filluam me punë edhe në degën e dytë me rradhë në Tetovë...

01.10.2016

INFORMIM

Halkbank AD Skopje i informon klientët e saj se më 01.10.2016 bëri ndryshimin e provizioneve në pjesën e Qarkullimit pagesor në denarë nëpërmjet sportelit për personat fizikë dhe juridikë.

05.03.2018

HALKBANK AD SKOPJE FUTI NË PËRDORIM KARTELË TË RE DEBITORE PËR PERSONA FIZIKË

Blini fluturimthi me kartelën e re debitore...

15.09.2016

Hapje solemne e degës së Halkbank AD Skopje në Dibër

Në drejtim të vazhdimit të trendit të zgjerimit të rrjetit të saj të degëve, Halkbank AD Skopje më 06 shtator 2016 solemnisht e hapi degën e saj në Dibër, me çrast arritini në numrin prej 35 degëve në Republikën e Maqedonisë.

23.02.2018

Për EKSTRA kënaqësi në fund të muajit !!!

OFERTË PROMOCIONALE për të gjithë shfrytëzuesit e kartelave kreditore...

28.07.2016

dega juaj e vogël

Ky lloj i aplikacionit mobil për herë të parë lansohet në Maqedoni...

01.02.2018

Halkbank po përgatit befasi të reja për Ju

Bonus pikët që keni fituar deri më 31.01.2018 në kartelat Tuaja kreditore, shfrytëzoni më së voni deri më 15.03.2018, ndërsa nga 01.04.2018 prisni befasi të reja në kuadër të bonus programit

28.12.2017

Mirë se vini në hapësirat e degës së re të halkbank në Saraj!

Me shumë kënaqësi Ju ftojmë të na vizitoni në degën e re të Halkbank në Saraj në Shkup...

25.07.2016

Menaxho biznesin lirshëm me kredinë RAHAT të Halkbank

Kredia Rahat e Halkbank ofron zgjidhje të thjeshtë për financimin e mjeteve të përhershme xhiruese..

25.07.2016

KREDIA ESNAF e Halkbank A.D. Skopje

Besimi i klientëve fitohet vetëm me punë të vlefshme dhe të ndershme. 

05.12.2017

Aplikimi i ri i levizshem per bankim elektronik

Halkbank AD Skopje vazhdon me avancimin e shërbimeve me qëllim të përmbushjes së nevojave Tuaja të përditshme...

28.09.2017

Transaksionet e Visa PayWave në terminalet POS të Halkbank AD Skopje

Me kënaqësi Ju informojmë se Halkbank AD Skopje po e përmirëson funksionalitetin e POS terminaleve...

08.07.2016

Halkbank AD Skopje partner i Kampit të Hendbollit “Kiril Llazarov 7”

Halkbank AD Skopje si Bankë që shfaq interes dhe mbështetje të madhe për sportin...

20.09.2017

Lajmërim për degën e Dibrës

Ju njoftojmë se më datë 21.09.2017 (e enjte), për shkak të njoftimit të shkyçjes së furnizimit me energji nga EVN në Dibër dhe rrethinë, me qëllim të ekzaminimit të rregullt vjetor të mbrojtjes dhe pajisjeve elektrike, Halkbank SHA Shkup - dega Dibër nuk do të punojë.

28.06.2016

Informacion

Dëshirojmë t’ju njoftojmë se Halkbank AD Skopje solli vendim për korrigjimin e normave të interesit për depozitat e afatizuara me normë interesi

19.05.2016

Hapje solemne e degës së Halkbank AD Skopje në Radovish

Halkbank AD Skopje solemnisht e hapi degën e saj të re në Radovish, duke zgjeruar edhe më tej rrjetin e saj të degëve në vend nëpërmjet hapjes së degëve të reja dhe moderne...

09.05.2016

Ekipi i Halkbank me pjesëmarrje në Viz Er Maratonën e Shkupit

Ekipi i Halkbank më 8 maj, të dielen, mori pjesë dhe me sukses e mbaroi shtegun e Viz Er Maratonën e Shkupit dhe dëshmoi se puna e zyres e bankierëve nuk i ndalon të qenurit në formë të mirë dhe me kondicion të shkëlqyeshëm.

07.04.2016

FILLONI BASHKWPUNIM PWR BIZNESIN TUAJ

Me kënaqësi ju informojmë se Halkbank Sh. A. Shkup në web faqen e saj ka vendosur link për fillim të bashkëpunimit për biznesin tuaj në të cilën do të keni mundësi të na i jepni të dhanat themelore për kompaninë tuaj dhe kontakt person.

21.03.2016

HALKBANK AD, Skopje me ofertë tërheqëse për panair do të paraqitet në Panairin e 42-të për Mobilje

HALKBANK AD, Skopje përzemërsisht ju fton të na vizitoni në Panairin e 42-të për Mobilje i cili do të mbahet prej 22 – 27 Mars në Panairin e Shkupit.

07.03.2016

HALKBANK prezente në Panairin për Ndërtimtari

Halkbank AD Skopje iu falemnderohet të gjithë vizitorëve që erdhën të na vizitojnë në Panairin për Ndërtimtari që u mbajt prej 01 deri 5 mars 2016 në Metropolis Arena, me qëllim njohjen me kushtet tërheqëse të produkteve tona kreditore dhe debitore.

05.02.2016

Një botë e re mundësish në xhepin tuaj

Me kënaqësi Ju informojmë se HALKBANK AD Skopje bashkë me AMSM filloi bashkëpunim të përbashkët.

02.02.2016

Mirsëvini në hapësirat e reja të degës së Halkbank në komunën e Karposhit!

Ju ftojmë të na vizitoni në lokacionin e ri të degës në Komunën e Karposhit, në bulPartizanski Odredi nr.102

E drejta e autorit 2015 HALKBANK AD Skopje. Të gjithë të drejtat janë të rezervuara.