31.12.2014

Lajmërim mbi normat e interesit të llogarive transakcionale për personat fizikë dhe juridikë

Në pajtim me vendimin mbi normat e interesit të HALKBANK AD Skopje nga data 01.01.2015, Ju lajmërojmë se norma e interesit e llogarive transakcionale për personat fizikë dhe juridik është 0,00%.

22.12.2014

Halkbank AD Skopje e implementoi sistemin SAP

Kemi nderin dhe kënaqësinë e veçantë t’ju informojmë edhe për një inovacion të implementuar nga ana jonë.

16.12.2014

Çdo ditë ditëlindje me Halkbank!

Halkbank i shpërblen klientët e tij! Prisni befasi të vërtetë për ditëlindje për çdo transakcion me Visa dhe MasterCard kartelat tuaja kreditore të bëra nga rrjeti i Halkbank nga 15.12.2014 deri 15.02.2015.

06.11.2014

Halkbank Ofron Norma Të Volitshme Interesi Për Kursim Në Euro

Dëshironi të siguroni ardhmëri të sigurt financiare?
Është koha për të bërë lëvizjen e vërtetë.

20.10.2014

Promocionale Kredi Pa Shpenzime Për Përpunim Për Aplikacionet Deri Më 31.12.2014

Dëshirojmë t’ju informojmë se Halkbank AD Skopje, ka periudhë promocionale për lirimin nga shpenzimi për përpunim për të gjithë llojet e kredive: konsumatore, banimit dhe hipotekare duke filluar që nga 20.10.2014 deri më 31.12.2014.

08.08.2014

EJA TË BËJMË TIFO SË BASHKU!

Në facebook faqen e Halkbank – gjeje fotografinë tënde, bëj tag dhe MBLIDH LIKE-a. I shpërblejmë ata që u fotografuan në panonë e Halkbank në ndeshjen Maqedoni – Belgjikë!

01.08.2014

VENDOSJA E PROVIZIONIT PËR MIRËMBAJTJEN E LLOGARIVE TRANSAKCIONALE NË DENARË

Të nderuar klientë të HALKBANK AD Skopje,

Sipas vendimit të ri për llogari transakcionale, HALKBANK AD Skopje nga data 01.08.2014 vendosi provision simbolik për mirëmbajtjen e llogarive në denarë që realizojnë qarkullim gjatë muajit vijues. Shuma e provizionit mujor për mirëmbajtje do të jetë 20,00 denarë.

30.05.2014

Ekstrakte për Kartelat Kreditore

Ju informojmë se nga ky muaj dërgimi i ekstrakteve mujore për kartelat kreditore do të jetë në dispozicion nëpërmjet Degëve të Halkbank AD Skopje dhe nëpërmjet e-mail-it, në vend të praktikës së deritanishme të dërgimit me postë.

06.05.2014

DEGË E RE E HALKBANK NË QENDËR TË KOÇANIT 

Me hapjen e degës së 30-të me rradhë, në qendër të Koçanit HALKBANK AD Skopje bën edhe një hap përpara në komunikimin me klientët e saj egzistues dhe potencial. Kjo paraqet edhe një përpjekje të suksesshme, të këtij institucioni me renome që me sukses ti ofrojë produktet dhe shërbimet e saj dhe të përgjigjet nevojave të ekonomisë së vendit, njëherit duke u bërë edhe më të arritshëm për qytetarët e komunës së Koçanit.

29.04.2014

DEGË E RE E HALKBANK NË QENDËR TË VELESIT 

Në lokacion tërheqës në qendër të Velesit sot solemnisht u hap dega e 29-të me rradhë e HALKBANK AD Skopje në vend. Kjo paraqet edhe një hap të suksesshëm të këtij institucioni i cili po vazhdon të rrisë prezencën dhe aksesibilitetin e saj, me qëllim që vazhdimisht dhe me kualitet ti përgjigjet nevojave të përditshme bankare të qytetarëve dhe ekonomisë.

08.02.2014

HALKBANK ËSHTË SPONSORI GJENERAL I RI I FEDERATËS SË BASKETBOLLIT TË MAQEDONISË 

Në konferencën për shtyp që u mbajt në hotelin „Metropol“ në Ohër, menjëherë pas kuvendit vjetor të Federatës së basketbollit të Maqedonisë (FBM), u shpall se sponsor i ri gjeneral i reprezentacionit të basketbollit të Maqedonisë është HALKBANK AD Skopje.

E drejta e autorit 2015 HALKBANK AD Skopje. Të gjithë të drejtat janë të rezervuara. | Politika e privatësisë | Politika e cookies