Përgjithësuar

Përgjithësuar

Solucionet më të sigurta teknike ju ofrojnë pagesa kualitative dhe në kohë.

Pjesa më e madhe e solucioneve tona inovative ju japin mundësi ti kryeni të gjithë transakcionet në mënyrë të shpejtë dhe të sigurt.

Hapni llogari devizore në Halkbank dhe realizoni të gjithë pagesat tuaja nëpërmjet degëve tona ose nëpërmjet banking-ut elektronik.

Mund t'a përcillni llogarinë tuaj nëpërmjet e-banking-ut.

Nëse edhe më tej nuk keni llogari, vizitoni degën më të afërt të Halkbank AD Skopje dhe bëhuni anëtar i familjes tonë

Përparësitë

Përparësitë

  • Bëni pagesat dhe të ardhurat tuaja nëpërmjet Halkbank shpejtë dhe sigurt
  • Mund ti realizoni të gjithë transakcionet tuaja nëpërmjet e-banking-ut tonë
  • Mund ti realizoni të gjithë transakcionet me provizione tërheqëse

Pse t'a zgjidhni Halkbank:

  • Transakcione të shpejta dhe efikase
  • Këshilla profesionale për të gjithë transakcionet tuaja
  • Kompenzime tërheqëse
  • Mundësi të pagesës nëpërmjet e-banking-ut
  • Siguri maksimale të informacioneve tuaja

Bankat korrespodente

Bankat korrespodente 


Qarkullim Correspondent Bank SWIFT/BIC
AUD Commerzbank AG, Frankfurt am Main COBA DE FF
CAD Commerzbank AG, Frankfurt am Main COBA DE FF
CHF Zürcher Kantonalbank, Zürich ZKBK CH ZZ 80A
DKK Commerzbank AG, Frankfurt am Main COBA DE FF
EUR Commerzbank AG, Frankfurt am Main COBA DE FF
EUR KT Bank AG, Frankfurt am Main KTAGDEFF
EUR Intesa Sanpaolo SpA, Milan BCIT IT MM
EUR Raiffeisen Bank International AG, Vienna RZBA AT WW
EUR Türkiye Cumhuriyeti Ziraat Bankasi AS, Ankara TCZB TR 2A
EUR Türkiye Halk Bankasi AS, Istanbul TRHB TR 2A
EUR UniCredit Bank Austria AG, Vienna BKAU AT WW
EUR UniCredit SpA, Milan UNCR IT MM
GBP Commerzbank AG, Frankfurt am Main COBA DE FF
JPY Commerzbank AG, Frankfurt am Main COBA DE FF
NOK Commerzbank AG, Frankfurt am Main COBA DE FF
SEK Commerzbank AG, Frankfurt am Main COBA DE FF
TRY Türkiye Halk Bankasi AS, Istanbul TRHB TR 2A


Plani Terminues

E drejta e autorit 2015 HALKBANK AD Skopje. Të gjithë të drejtat janë të rezervuara. | Politika e privatësisë | Politika e cookies