22.07.2021

Njoftim pensionit korrik 2021

Pagesa e rekomanduar e parave të pensionit në sportelet e Bankës do të bëhet në katër grupe, sipas shumës së pensionit...

07.07.2021

HALKBANK ME NJË DEGË TË RE NË LAGJEN TAFTALIXHE!

Me kënaqësi të madhe ju ftojmë të na vizitoni në degën e re të Halkbank në lagjen Taftalixhe në Shkup në rrugën Metropolit Teodosij Gologanov nr. 74A, në afërsi të Vero 2.

09.06.2021

Njoftim

Ju njoftojmë se duke filluar nga 2 qershori 2021, në sportelet e A.D. Posta e Maqedonisë së Veriut tashmë është në dispozicion shërbimi për pagesën e xhiros ditore në llogarinë tuaj të transaksionit.

25.05.2021

Festojmë 10 vite të suksesshme në tregun maqedonas dhe synojmë drejt një të ardhme të përbashkët edhe më të ndritshme

Historia e suksesit të markës Halkbank AD Skopje, e cila filloi në tregun tonë 10 vjet më parë, i vendos njerëzit në qendër të punëve të saj që nga dita e parë...

19.05.2021

Halkbank me një aksion për mbjelljen e 9.200 pemëve të reja

Halkbank gjatë dy viteve të fundit ka dhuruar mbi 25.000 fidanë në të gjithë vendin.

26.04.2021

Njoftim

Për interesin dhe mbrojtjen tuaj më të madhe, ju ftojmë që tërheqjen e pensionit të muajit shkurt ta kryeni përmes përdorimit të kartave të pagesës dhe përdorimit të rrjetit të bankomatëve në rast nevoje për para të gatshme, si dhe përmes opsioneve pagesore të bankingut elektronik dhe celular...

23.04.2021

Halkbank AD Skopje pjesë e mbështetësve të koalicionit "Priceless Planet" - një platformë e Mastercard që synon një planet më të shëndetshëm

Mastercard dhe Halkbank AD Skopje prezantojnë aksionin e ri të Priceless Planet, platforma që bashkon angazhimet e korporatave për një planet më të shëndetshëm dhe mundëson investime të konsiderueshme për mbrojtjen dhe përmirësimin e mjedisit...

15.03.2021

HALKBANK ME NJË DEGË TË RE NË VENDBANIMIN VLLAE!

Me shumë kënaqësi ju ftojmë të na vizitoni në degën e re të Halkbank në vendbanimin Vllae në Shkup në Rr. 1606 nr. 2, brenda Rezidencës Garden Inn...

26.02.2021

Njoftim

Për interesin dhe mbrojtjen tuaj më të madhe, ju ftojmë që tërheqjen e pensionit të muajit shkurt ta kryeni përmes përdorimit të kartave të pagesës dhe përdorimit të rrjetit të bankomatëve në rast nevoje për para të gatshme, si dhe përmes opsioneve pagesore të bankingut elektronik dhe celular.

24.02.2021

Mundësi e artë për një kartë të artë!

Mundësi e artë për një kartë të artë me një policë sigurimi nga aksidenti nga Halk Osiguruvanje. Karta e kreditit Visa Gold me kushte dhe privilegje të reja.

E drejta e autorit 2015 HALKBANK AD Skopje. Të gjithë të drejtat janë të rezervuara.