Krijojmë vlera shtesë për klientët, aksionarët dhe punonjësit

Ne kemi krijuar një bankë që është afër njerëzve, që punon për qytetarët dhe lehtëson rrugën për plotësimin e nevojave të tyre. Çdo ditë ne krijojmë shërbime të personalizuara bankare, prezantojmë teknologji të reja dhe ofrojmë shërbim të shpejtë përmes një platforme moderne, shumë të zhvilluar, të kanaleve alternative. E gjithë kjo u ofron qytetarëve dhe klientëve tanë një përvojë të përsosur bankare, dhe ne na paraqet si një bankë që gjithmonë mund të plotësojë nevojat e qytetarëve.

Me këtë qëndrim dhe ndërtimin e produkteve në përputhje me sloganin tonë korporativ "Të rëndësishëm janë njerëzit ", ne jemi bërë bankë dhe lidere me rritjen më të shpejtë të portofolit dhe ofertës. Në të njëjtën kohë, të udhëhequr nga ideja që në mënyrë që të rritemi si bankë duhet të kujdesemi për klientët tanë, nevojat dhe dëshirat e tyre, Halkbank vazhdimisht përpiqet të krijojë produkte të përshtatura për klientët.

Përmes zbatimit efikas të të gjitha shërbimeve bankare, ne bëhemi më të fortë si në produkte ashtu edhe në shërbime dhe në vazhdimësi krijojmë vlera shtesë për klientët, aksionarët dhe punonjësit. Në këtë mënyrë ne ndërtojmë një reputacion të një institucioni modern financiar, i cili u ofron klientëve të saj cilësi të lartë në ofrimin e të gjitha shërbimeve financiare.

Duke krijuar produkte të synuara për nevojat e ndërmarrjeve të vogla dhe të mesme, ne jemi bërë të njohur si një bankë që mbështet biznesin. Në të njëjtën kohë, ne vazhdojmë të mbështesim projektet e komunitetit të biznesit dhe përmes linjave të kreditit nga institucionet financiare ndërkombëtare. Dhe me këtë strategji operacionale kontribuojmë në zhvillimin e industrisë dhe ekonomisë në vend.

Sa i përket kreditimit të popullsisë, Halkbank ofron produkte kredie që ne përpiqemi t'i sigurojmë me kushte vërtetë të favorshme në tregun e brendshëm, duke përmbushur kështu nevojat e qytetarëve. Dhe saktësisht duke ndjekur nevojat, tendencat dhe ndryshimet në jetën bashkëkohore, si bankë ne vazhdimisht azhurnojmë shërbimet ekzistuese dhe prezantojmë të reja, duke u përpjekur kështu të jemi në hap me teknologjitë e reja dhe të luajmë rolin e liderit të tregut kur bëhet fjalë për kanalet moderne bankare.

Kjo politikë dhe ky qëndrim ndaj popullatës na vendos në fokusin e qytetarëve dhe kompanive kur zgjedhin një bankë. Kjo rezulton në një rritje të përhershme të dobisë nga marrëdhënia e ndërsjellë midis dy palëve.

Duke ofruar në mënyrë efikase të gjitha shërbimet bankare, me përgjegjësinë dhe detyrën tonë shoqërore korporative për të kontribuar në zhvillimin e sektorit bankar dhe tregut të kapitalit, ne arrijmë një pozicion të preferuar në treg. Bazuar në këtë dhe të udhëhequr nga vlerat dhe parimet tona korporative për të ofruar shërbime të shkëlqyera për klientët tanë, duke propozuar zgjidhjet më të mira për nevojat e tyre, për të krijuar dhe zbatuar një kulturë të suksesshme korporative, duke i dhënë rëndësi secilit anëtar të ekipit që jemi duke ndërtuar, misioni ynë është të jemi një bankë udhëheqëse në rajon që është në gjendje të përmbushë të gjitha kërkesat e bankingut universal ndërsa afirmon një prani të fortë në shërbimet për qytetarët.

E drejta e autorit 2015 HALKBANK AD Skopje. Të gjithë të drejtat janë të rezervuara. | Politika e privatësisë | Politika e cookies