07.12.2016

Ti tejkalojmë bashkarisht shpenzimet drejt Serbisë dhe Turqisë!

Kryeni pagesat tuaja devizore në kohë, me kualitet dhe me shpenzime më të ulta me Halkbank...

24.11.2016

Njoftim

Halkbank AD Skopje i njofton klientët e saj se ka kryer korrigjim të normave të interesit të depozitave të personave fizikë...

09.11.2016

PCI DSS certifikatë

Dëshirojmë t’ju njoftojmë se Halkbank AD Skopje është çertifikuar PCI DSS v3.1, në pjesën e procesuimit të kartelave pagesore.

01.10.2016

Informim për rialokimin e përkohshëm të Degës në Manastir

Me qëllim që në mënyrë më efikase ti plotësojmë nevojat Tuaja, Halkbank AD Skopje filloi me zgjerimin dhe modernizimin e Degës në Manastir.

01.10.2016

INFORMIM

Halkbank AD Skopje i informon klientët e saj se më 01.10.2016 bëri ndryshimin e provizioneve në pjesën e Qarkullimit pagesor në denarë nëpërmjet sportelit për personat fizikë dhe juridikë.

15.09.2016

Hapje solemne e degës së Halkbank AD Skopje në Dibër

Në drejtim të vazhdimit të trendit të zgjerimit të rrjetit të saj të degëve, Halkbank AD Skopje më 06 shtator 2016 solemnisht e hapi degën e saj në Dibër, me çrast arritini në numrin prej 35 degëve në Republikën e Maqedonisë.

28.07.2016

dega juaj e vogël

Ky lloj i aplikacionit mobil për herë të parë lansohet në Maqedoni...

25.07.2016

Menaxho biznesin lirshëm me kredinë RAHAT të Halkbank

Kredia Rahat e Halkbank ofron zgjidhje të thjeshtë për financimin e mjeteve të përhershme xhiruese..

25.07.2016

KREDIA ESNAF e Halkbank A.D. Skopje

Besimi i klientëve fitohet vetëm me punë të vlefshme dhe të ndershme. 

08.07.2016

Halkbank AD Skopje partner i Kampit të Hendbollit “Kiril Llazarov 7”

Halkbank AD Skopje si Bankë që shfaq interes dhe mbështetje të madhe për sportin...

28.06.2016

Informacion

Dëshirojmë t’ju njoftojmë se Halkbank AD Skopje solli vendim për korrigjimin e normave të interesit për depozitat e afatizuara me normë interesi

19.05.2016

Hapje solemne e degës së Halkbank AD Skopje në Radovish

Halkbank AD Skopje solemnisht e hapi degën e saj të re në Radovish, duke zgjeruar edhe më tej rrjetin e saj të degëve në vend nëpërmjet hapjes së degëve të reja dhe moderne...

09.05.2016

Ekipi i Halkbank me pjesëmarrje në Viz Er Maratonën e Shkupit

Ekipi i Halkbank më 8 maj, të dielen, mori pjesë dhe me sukses e mbaroi shtegun e Viz Er Maratonën e Shkupit dhe dëshmoi se puna e zyres e bankierëve nuk i ndalon të qenurit në formë të mirë dhe me kondicion të shkëlqyeshëm.

07.04.2016

FILLONI BASHKWPUNIM PWR BIZNESIN TUAJ

Me kënaqësi ju informojmë se Halkbank Sh. A. Shkup në web faqen e saj ka vendosur link për fillim të bashkëpunimit për biznesin tuaj në të cilën do të keni mundësi të na i jepni të dhanat themelore për kompaninë tuaj dhe kontakt person.

21.03.2016

HALKBANK AD, Skopje me ofertë tërheqëse për panair do të paraqitet në Panairin e 42-të për Mobilje

HALKBANK AD, Skopje përzemërsisht ju fton të na vizitoni në Panairin e 42-të për Mobilje i cili do të mbahet prej 22 – 27 Mars në Panairin e Shkupit.

07.03.2016

HALKBANK prezente në Panairin për Ndërtimtari

Halkbank AD Skopje iu falemnderohet të gjithë vizitorëve që erdhën të na vizitojnë në Panairin për Ndërtimtari që u mbajt prej 01 deri 5 mars 2016 në Metropolis Arena, me qëllim njohjen me kushtet tërheqëse të produkteve tona kreditore dhe debitore.

05.02.2016

Një botë e re mundësish në xhepin tuaj

Me kënaqësi Ju informojmë se HALKBANK AD Skopje bashkë me AMSM filloi bashkëpunim të përbashkët.

02.02.2016

Mirsëvini në hapësirat e reja të degës së Halkbank në komunën e Karposhit!

Ju ftojmë të na vizitoni në lokacionin e ri të degës në Komunën e Karposhit, në bulPartizanski Odredi nr.102

04.01.2016

Halkbank AD Skopje, ndryshon normat e interesit për ekspozimet ekzistuese dhe të reja

Halkbank AD Skopje i njofton klientët e saj mbi ndryshimin e normave të interesit të ekspozimeve ekzistuese dhe të reja mbi bazën e tejkalimit të lejuar në llogarinë transakcionale dhe e njejta do të jetë 11,75 poena të përqindjes.

E drejta e autorit 2015 HALKBANK AD Skopje. Të gjithë të drejtat janë të rezervuara. | Politika e privatësisë | Politika e cookies