29.12.2020

NJOFTIM PËR AZHURNIMIN E SHËRBIMIT E-BANKING

Për shkak të përditësimit të sistemit dhe implementimit të funksionaliteteve të reja, shërbimi për banking elektronik të Halkbank nuk do të jetë në dispozicion në datën 29.12.2020 në periudhën prej ora  17:00 deri në ora 22:00...


28.12.2020

NJOFTIM

Të nderuar klientë, Ju njoftojmë se nga dat 01.01.2021 zbatohen tarifa të reja në pjesën e pagesave pa para të gatshme në vend përmes sportelit për personat fizikë.

23.12.2020

SmartSend - Më bëj zile në llogari!

Halkbank AD Skopje dëshiron të kënaqë nevojat e klientëve të saj dhe i bën gjërat të thjeshta, kurse shërbimet të lehta për përdorim...

22.12.2020

Pakoja e katërt e masave nga Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut

Ju informojmë se pagesa e ndihmës financiare nga Pakoja e katërt e masave për të trajtuar pasojat e Kovid-19 nga Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut do të bëhet në periudhën deri më 25.12.2020...

07.12.2020

NJOFTIM PËR AZHURNIMIN E SHËRBIMIT E-BANKING

Shërbimi për banking elektronik të Halkbank nuk do të jetë në dispozicion Për persona juridikë në datën 07.12.2020 (e Hënë) në periudhën prej ora  17:00 deri në ora 24:00...


04.12.2020

FITUESIT E PARË TË LOJËS SHPËRBLYESE ,,PAGUANI ME HALKPAY DHE FITONI SHPËRBLIME!”

Me shumë kënaqësi ju informojmë për shortin e parë mujor të kryer me sukses të lojës shpërblyese "PAGUANI ME HALKPAY DHE FITONI SHPËRBLIME!" më 03.12.2020 në ora 12.

25.11.2020

NJOFTIM

Të nderuar pensionistë, Ju ftojmë, në interesin tuaj dhe për mbrojtjen tuaj më të madhe, pensionin e muajit nëntori ta shfrytëzoni përmes përdorimit të kartave të pagesës për blerje dhe përdorimit të rrjetit të bankomatëve në rast nevoje për para (cash), si dhe përmes opsioneve për pagesë të bankingut elektronik dhe celular.

19.11.2020

KOMUNIKATË

Gjatë një viti, Halkbank ka dhuruar mbi 17.000 fidanë nëpër qytetet e vendit tonë.

06.11.2020

Halkbank është banka e parë në treg që prezanton pagesa me orë inteligjente Garmin

Halkbank AD Skopje, si lider në futjen e teknologjive të reja, krijoi një produkt, Garmin Pay...

31.10.2020

“Paguaj me HALKPay dhe fito shpërblime!” Lojë e re dhe e madhe shpërblyese nga Halkbank!

Me kënaqësi të madhe ju informojmë se loja e madhe shpërblyese "Paguaj me HALKPay dhe fito shpërblime!"...

22.10.2020

Pagesa e pensioneve

Ju ftojmë, në interesin tuaj dhe për mbrojtjen tuaj më të madhe, pensionin e muajit tetor ta shfrytëzoni përmes përdorimit të kartave të pagesës për blerje dhe përdorimit të rrjetit të bankomatëve në rast nevoje për para (cash), si dhe përmes opsioneve për pagesë të bankingut elektronik dhe celular. Të gjithë pensionistët që përdorin kartën, paratë do të jenë në llogarinë tuaj më 27.10.2020 (e martë) dhe ju do të jeni në gjendje t'i përdorni ato lirshëm kur bëni pazar me kartat tuaja të pagesës, përmes bankingut elektronik ose për tërheqje parash përmes bankomatëve, pa komisione...

14.09.2020

Njoftim

Kompensimi i shumës së siguruar të depozitës së depozituesve të "Bankës Eurostandard" AD në falimentim do të fillojë më 15 shtator 2020 (e martë)...

04.09.2020 

Shtyrje e dytë e detyrimeve kreditore në bazë mujore në Halkbank AD Skopje

Në periudhën e kaluar gjatë kohës së krizës, HALKBANK AD Skopje në praktikë tregoi se ështës një bankë për të cilën njerëzit janë vërtet të rëndësishëm...

02.09.2020

Blini Fluturimthi

Normë fikse e interesit 7,7% e dedikuar për të gjithë klientët me të ardhura të rregullta mujore në bazë të rrogës/pensionit.

04.08.2020

NJOFTIM

Për shkak të përditësimit të sistemit dhe implementimit të funksionaliteteve të reja, shërbimi për banking elektronik për persona fizikë i Halkbank nuk do të jetë në dispozicion në datën 05.08.2020 (e mërkurë) në periudhën prej ora  17:00 deri në ora 21:00.


27.07.2020

Njoftim

Të dashur pensionistë, Jju ftojmë, në interesin tuaj dhe për mbrojtjen tuaj më të madhe, të përdorni pensionin përmes përdorimit të kartelave për pagesë për blerje dhe përdorimit të rrjetit të bankomateve në rast nevoje për para...


06.07.2020

Çmime për Halkbank AD Skopje

Për kënaqësinë tonë të madhe, këtë vit Halkbank AD Skopje ka marrë dy mirënjohje të rëndësishme nga institucione të njohura botërore...

03.07.2020

Celulari juaj tashmë është një portofol!

Është koha për një freskim të ri nga Halkbank për përdoruesit e saj...

10.06.2020

Кomisione të reja më të ulëta për transferimin e parave me Western Union

Nga data 05.06.2020, shërbimi i Western Union në Halkbank ka komisione të reja, më të ulëta.

03.06.2020

Njoftim

Ju informojmë se nga data 05.06.2020 (e Premte) deri më 07.06.2020 (e Dielë) degët tona nuk do të funksionojnë.


01.06.2020

Orari i punës së degëve dhe ekspoziturave

Nga data 01.06.2020 orari i punës së degëve të Halkbank është nga ora 08.30 - 16.30


20.05.2020

Njoftim

Ju informojmë se në 23.05.2020 të Shtunën në periudhën 22:00 - 05:00 24.05.2020 E diel një pjesë e shërbimeve të bankës nuk do të jenë në dispozicion.


08.05.2020

Orari i punës i degëve dhe nëndegëve për ditën e Shtunë

Nga data 09.05.2020 orari i punës i degëve të Halkbank për të Shtunën është nga ora 09:00 deri në 12:00...

07.05.2020

Kredi konsumatore për anëtarët e Unionit Policor të Maqedonisë

Halkbank SHA Shkup për të shënuar ditën e policisë maqedonase më 7 maj, ju raporton se ka krijuar një kredi konsumatore posaçërisht për nevojat e anëtarëve të Unionit Policor të Maqedonisë...


27.04.2020

Orari i punës së degëve dhe ekspoziturave (E Hënë-E Premte)

Nga data 27.04.2020 orari i punës së degëve të Halkbank është nga ora 08.30 - 15.30

27.04.2020

NJOFTIM

Të nderuar pensionistë...


23.04.2020

Orari i punës së degëve dhe ekspoziturave (E Hënë-E Premte)

Orari i ri i punës së degëve dhe ekspoziturave të Halkbank


10.04.2020

Funksionalitete të reja në sistemet tona bankare elektronike

Ju njoftojmë se është kryer përditësim i suksesshëm i bankingut elektronik për personat fizikë dhe juridikë dhe janë shtuar funksionalitete të reja...


07.04.2020

Orari i punës së degëve dhe ekspoziturave

Orari i ri i punës së degëve dhe ekspoziturave të Halkbank (E Hënë-E Premte)...


06.04.2020

Njoftim

Nga 06.04.2020, dega jonë në Kumanovë do të punojë me kohë të pjesshme nga 08.30 deri në orën 14.00.


02.04.2020

Njoftim

Në pajtim me njoftimin e publikuar të bankës sonë për shtyrjen (vazhdimin) e detyrimeve kreditore dhe afatit për paraqitje të klientëve që dëshirojnë të vazhdojnë me pagesën e detyrimeve kreditore...


31.03.2020

Njoftim

Halkbank, si një institucion që kujdeset për klientët e saj, të cilët në këto periudha të vështira për afarizëm në kushte normale janë me xhiro dhe të hyra të penguara dhe të zvogëluara, ka miratuar vendim për t'ua lehtësuar të gjithë shfrytëzuesve të POS terminaleve.

31.03.2020

Njoftim për azhurnimin e shërbimit e-banking

Për shkak të përditësimit të sistemit dhe implementimit të funksionaliteteve të reja...


27.03.2020

Shyerje e pagesës së detyrimeve kreditore për të gjithë personat fizikë – klientë të HALKBANK SHA Shkup për 6 muaj

Duke u nisur nga fakti se nuk ka individ apo familje që nuk është prekur nga kriza e shkaktuar për shkak të pandemisë nga virusi COVID – 19...


24.03.2020

Njoftim

Halkbank mundëson pagesën e pensioneve tuaja më herët...


23.03.2020

Orari i punës së degëve dhe ekspoziturave

Orari i ri i punës së degëve dhe ekspoziturave të Halkbank...

20.03.2020

Njoftim

Ju informojm që të 21.03.2020 (Shtunën) degët tona nuk do të punojnë.


17.03.2020

Njoftim

Bazuar në rekomandimet dhe masat e detyrueshme të miratuara për parandalimin dhe mbrojtjen nga përhapja e pakontrolluar e virusit Corona - COVID-19...


12.03.2020

Njoftim për orar të shkurtuar të punës

Në përputhje me masat dhe brengat për punonjësit dhe klientët, Halkbank e shkurton orarin e punës të ekspoziturave në Ramstore dhe Retail Park.


11.03.2020

Të Rëndësishëm Janë Njerëzit, kurse më e rëndësishmja është shëndeti i tyre!

Në kohën e ndërmarrjes së veprimeve për mbrojtjen e shëndetit të përgjithshëm të njerëzve, Halkbank i thërret klientët e saj që sa më shumë të drejtohen drejt kanaleve dixhitale për komunikim dhe shërbime bankare.

10.02.2020

Aktivitet HalkEco

Më 07.02.2020, në bashkëpunim me Pyjet e Maqedonisë, Halkbank ka kryer një aksion për mbjelljen e 6.000 drunjve në shpatet e Liqenit të Velesit Mlladost.


06.02.2020

Halkbank në Kompleksin MIDA e hapi degën e dytë korporative VIP

Halkbank, si bankë e orientuar drejt klientëve e hapi degën e saj të dytë korporative VIP, në të cilën klientëve të mëdhenj ju mundësohet shërbim më cilësor, më i shpejtë, i personalizuar dhe i aksesueshëm në të gjitha segmentet e punëve bankare.

E drejta e autorit 2015 HALKBANK AD Skopje. Të gjithë të drejtat janë të rezervuara. | Politika e privatësisë | Politika e cookies