31.12.2019

Ndryshime në tarifë

Ju ınformojmë që Halkbank AD Shkup ka bërë ndryshime në tarifën e shërbimeve të pagesave... 


31.12.2019

Njoftim për sa i përket orarit të punës

Në datën 31.12.2019, Halkbank do të punojë me këtë orrar të shkurtuar të punës...


26.12.2019

Halkbank – pensionin e dhjetorit për pensionistët e saj do ta arkëtojë më 30 dhjetor

Me rastin e festave të Vitit të Ri dhe Krishtlindjeve, ju njoftojmë se Halkbank AD Skopje, pensionin e dhjetorit do ta arkëtojë më 30.12.2019 për të gjithë pensionistët që pensionin nga Fondi për sigurim pensional dhe invalidor e marrin në llogari në Halkbank AD Skopje.


02.12.2019

Muajin e pikëve bonus

Gjatë muajit të fundit të vitit kënaquni me kartelat kreditore të Halkbank AD Skopje dhe grumbulloni pikë bonus!


15.11.2019

Dhuratat e para për përdoruesit më aktivë të aplikacionit HalkEco

Pesë personave që përdorën më shumë aplikacionin dhe tashmë mblodhën 2000 HalkCoins, u dhanë skuterat elektronikë të parë, dhe pesë me 1500 HalkCoins, biçikleta...


28.10.2019

Halkbank i ka mbjellur 152 drunjtë e parë, të siguruar nga përdorimi i aplikacionit HalkEco

Në oborrin e Gjimnazit "Zef Lush Marku" në Shkup janë mbjellur 40 fidane, kurse 112 fidanet e tjera në oborret e shkollave fillore nëpër shumë qytete të Maqedonisë...


16.10.2019

HalkEco Aplikacioni Celular

Me shumë kënaqësi ju njoftojmë se sot më 16.10.2019, Halkbank e ka vënë në përdorim aplikacionin celular - Halkeco i cili ka rëndësi të madhe sa i përket përgjegjësisë shoqërore të Bankës.


14.10.2019

Njoftim

Me qëllim që t’ju mundësojmë qasje më të madhe dhe më efikase në shërbimet tona, nga data 14.10.2019 filloi me punë Ekspozitura jonë e re Retail Point Park.


01.10.2019

Depozitë onlajn – produkt i ri inovativ nga Halkbank 

Produkt bankar me të cilin me vetëm një klikim, qytetarët mund të bëhen kursimtar në Halkbank. Me këtë risi, Banka zbaton digjitalizim të konsiderueshëm të shërbimeve bankare.

05.09.2019

Halkbank i ka ulur normat e interesit për kreditë konsumatore dhe hipotekare

Halkbank i ka ulur normat e interesit dhe kompenzimet për shqyrtimin e kërkesave kreditore për disa lloje të caktuara të kredive konsumatore, të banimit dhe hipotekare gjatë periudhës promocionale deri më datë 15.12.2019.

04.09.2019

Halkbank e vazhdon partneritetin – edhe këtë vit e mbështet festivalin „Vëllezërit Manaki“

Edhe këtë vit, në edicionin jubilar të 40-të të Festivalit ndërkombëtar të kamerës filmike „Vëllezërit Manaki“, partner do të jetë Halkbank...

27.03.2019

Prej tash, pensionet përmes Halkbank saktë në ditën e 1-rë të muajit

Halkbank AD Skopje i njofton klientët e saj, pranues të pensionit përmes Halkbank, se arkëtimi i pensioneve prej tash do të kryhet në ditë e 1-rë të muajit në llogarinë e tyre bankare në denarë.


E drejta e autorit 2015 HALKBANK AD Skopje. Të gjithë të drejtat janë të rezervuara. | Politika e privatësisë | Politika e cookies