28.12.2022

Njoftim

Ju njoftojmë se Halkbank AD Skopje ka rritur normat e rregullta të interesit për personat fizikë, për të gjitha produktet e depozitave.

23.12.2022

Njoftim Pensionit Dhjetor 2022

Ju njoftojmë se të gjithë ju që përdorni një kartë, paratë do të jenë në llogarinë tuaj më 27.12.2022 dhe do të jeni në gjendje t'i përdorni lirisht kur blini me kartat tuaja të pagesave, përmes bankingut elektronik ose për tërheqje përmes bankomatëve pa komisione...

31.10.2022

Njoftim Pensionit Nëntor 2022

Ju njoftojmë se të gjithë ju që përdorni një kartë, paratë do të jenë në llogarinë tuaj më 31.10.2022 dhe do të jeni në gjendje t'i përdorni lirisht kur blini me kartat tuaja të pagesave, përmes bankingut elektronik ose për tërheqje përmes bankomatëve pa komisione.

25.11.2022

Njoftim

Ju informojmë se duke filluar nga 26 nëntor 2022, Degët e Halkbank nuk do të punojnë të shtunave...

15.11.2022

Dhuratë me shumë zero!

Kemi kënaqësinë t'ju informojmë se nga sot 15.11.2022 fillon një fushatë e re, kurse shpenzimet me kartat tuaja të kreditit Mastercard mund t'ju sjellin një dhuratë me shumë zero!

04.11.2022

Njoftim për ndryshimin e tarifës

Ju njoftojmë se nga data 01.12.2022, Halkbank AD Skopje do të ndryshojë dhe plotësojë Listën e tarifave dhe shërbimeve për personat fizikë...

28.10.2022

Njoftim Pensionit Tetor 2022

Ju njoftojmë se të gjithë ju që përdorni një kartë, paratë do të jenë në llogarinë tuaj më 31.10.2022 dhe do të jeni në gjendje t'i përdorni lirisht kur blini me kartat tuaja të pagesave, përmes bankingut elektronik ose për tërheqje përmes bankomatëve pa komisione...

29.09.2022

Njoftim Pensionit Shtator 2022

Ju njoftojmë se të gjithë ju që përdorni një kartë, paratë do të jenë në llogarinë tuaj më 29.09.2022 dhe do të jeni në gjendje t'i përdorni lirisht kur blini me kartat tuaja të pagesave, përmes bankingut elektronik ose për tërheqje përmes bankomatëve pa komisione...

19.08.2022

Njoftim

Sipas vendimit të Ministrisë së Punës dhe Politikës Sociale për mbarëvajtjen e zgjedhjeve për anëtarë të Këshillit të Komunës së Tetovës, degët tona në Tetovë nuk do të punojnë më 20 gusht 2022 (e shtunë)...

24.06.2022

Njoftim Pensionit Qershor 2022

Ju njoftojmë se të gjithë ju që përdorni një kartë, paratë do të jenë në llogarinë tuaj më 28.06.2022 dhe do të jeni në gjendje t'i përdorni lirisht kur blini me kartat tuaja të pagesave, përmes bankingut elektronik ose për tërheqje përmes bankomatëve pa komisione...

15.06.2022

Pay and Get

Fushatë e dedikuar për poseduesit e kartave të kreditit për persona fizikë të lëshuar nga Halkbank AD Skopje nga marka Mastercard përmes platformës Pay and Get Rewards - mjet/instrument në sistemin e shpërblimit të Mastercard.

01.06.2022

Njoftim

Ju njoftojmë se nga data 1 qershor 2022, Halkbank do të ndryshojë Tarifën për kompensimet dhe shërbimet për persona juridikë dhe fizikë...

13.05.2022

PAGESË E SHPEJTË DHE E SIGURT ME HALKPAY, PORTOFOLI JUAJ CELULAR

Kemi kënaqësinë t'ju informojmë se tani e tutje HalkPay është i disponueshëm edhe me kartat Visa të Halkbank...

27.04.2022

Njoftim - Ndryshim Tarife

Ju njoftojmë se nga data 01.05.2022, Halkbank do të bëjë ndryshimin dhe plotësimin e Tarifës për kompensimet dhe shërbimet për persona juridikë...

21.04.2022

Njoftim Pashkëve 2022

Me rastin e festave të Pashkëve ju njoftojmë për orarin e punës së degëve të Halkbank AD Skopje gjatë ditëve të festave...

25.03.2022

Njoftim Pensionit Мarsh 2022

Ju njoftojmë se të gjithë ju që përdorni një kartë, paratë do të jenë në llogarinë tuaj më 29.03 (e mërkurë) dhe do të jeni në gjendje t'i përdorni lirisht kur blini me kartat tuaja të pagesave, përmes bankingut elektronik ose për tërheqje përmes bankomatëve pa komisione...

11.03.2022

Njoftim

Ju njoftojmë se gjatë fundjavës së ardhshme janë planifikuar aktivitete në lidhje me përditësimin e sistemit bankar elektronik me qëllim përfshirjen e funksionaliteteve të reja për përdoruesit dhe përmirësimin e përvojës së përdoruesit...

24.01.2022

NJOFTIM PENSIONIT JANAR 2022

Ju njoftojmë se të gjithë ju që përdorni një kartë, paratë do të jenë në llogarinë tuaj më 26.01 (e mërkurë) dhe do të jeni në gjendje t'i përdorni lirisht kur blini me kartat tuaja të pagesave, përmes bankingut elektronik ose për tërheqje përmes bankomatëve pa komisione...

E drejta e autorit 2015 HALKBANK AD Skopje. Të gjithë të drejtat janë të rezervuara. | Politika e privatësisë | Politika e cookies