28.12.2017

Mirë se vini në hapësirat e degës së re të halkbank në Saraj!

Me shumë kënaqësi Ju ftojmë të na vizitoni në degën e re të Halkbank në Saraj në Shkup...

05.12.2017

Aplikimi i ri i levizshem per bankim elektronik

Halkbank AD Skopje vazhdon me avancimin e shërbimeve me qëllim të përmbushjes së nevojave Tuaja të përditshme...

28.09.2017

Transaksionet e Visa PayWave në terminalet POS të Halkbank AD Skopje

Me kënaqësi Ju informojmë se Halkbank AD Skopje po e përmirëson funksionalitetin e POS terminaleve...

20.09.2017

Lajmërim për degën e Dibrës

Ju njoftojmë se më datë 21.09.2017 (e enjte), për shkak të njoftimit të shkyçjes së furnizimit me energji nga EVN në Dibër dhe rrethinë, me qëllim të ekzaminimit të rregullt vjetor të mbrojtjes dhe pajisjeve elektrike, Halkbank SHA Shkup - dega Dibër nuk do të punojë.

05.01.2017

Huaja e GGF prej 10 milionë euro e përforcon potencialin e halkbank për financimin e efikasitetit energjetik

Green for Growth Fund (GGF) i aprovoi Halkbank-ës hua prej 10 milionë euro dedikuar për rritjen e efikasitetit energjetik (ЕЕ) në Maqedoni...

E drejta e autorit 2015 HALKBANK AD Skopje. Të gjithë të drejtat janë të rezervuara. | Politika e privatësisë | Politika e cookies