27.12.2018

Lajmërim

Në bazë të Vendimit të miratuar nga Bordi Drejtues i Halkbank SHA Shkup ju informojmë se nga 01.01.2019, Halkbank AD Skopje do të fillojë të paguajë komision mujor për mbajtjen e llogarive në valutë të huaj për persona juridik...

30.11.2018

Përditësimi i sistemit për banking elektronik korporativ i Halkbank

Ju njoftojmë se të shtunën më datë 1 dhjetor 2018, gjatë periudhës prej orës 14.00 deri në ora 20.00 do të kryhet përditësimi i sistemit për banking elektronik korporativ i Halkbank.

01.10.2018

HIDHU NË HALKVENTURË

Lojë e madhe shpërblyese e Halkbank!


28.09.2018

Pako Studentore

Halkbank AD Skopje po vazhdon me avancimin e shërbimeve me qëllim të përmbushjes së nevojave tuaja të përditshme...


31.08.2018

MË TEPËR TRANSAKCIONE, MË TEPËR PIKË!

Filloi edhe një befasi e re në kuadër të bonus programit të Halkbank AD Skopje!

01.06.2018

Halkbank AD Skopje vazhdon me avancimin e shërbimeve me qëllim plotësimin e nevojave Tuaja

Me kënaqësi Ju informojmë se nga 01.06.2018 Halkbank AD Skopje i ka ulur normat e interesit për kreditë konsumatore në 5,90% normë fikse për dy vitet e parë me afat të shlyerjes deri 10 vite, shumë maksimale deri 1.200.000,00 mkd, 0% kompenzim për shqyrtimin e kërkesës përmes procedurës së shpejtë dhe të thjeshtë në degët tona.

09.05.2018

PREMIUM KARTELË E RE DEBITORE VISA PLATINUM E LËSHUAR NGA HALKBANK AD SKOPJE

Kemi nder dhe kënaqësi të veçantë t’ju paraqesim kartelën e parë Visa Platinum në Republikën e Maqedonisë e cila do ju jep “premium” përvojë të vërtetë!

17.04.2018

“SMART KESH”

Tërheqje të parave të gatshme nga ATM-të pa përdorimin e kartelës.

05.04.2018

Më tepër transakcione, Më tepër pikë!

Fillon befasia e re në kuadër të bonus programit të Halkbank AD Skopje!

28.03.2018

Njoftim

Halkbank AD Skopje i njofton klientët se do të kryejë korrigjim të normave të interesit të depozitave aktive për personat fizikë me normë të ndryshueshme të interesit...

12.03.2018

HALKBANK EDHE ME NJË DEGË NË TETOVË

Me qëllim që t’ju mundësojmë qasje më të madhe dhe shërbim më efikas, filluam me punë edhe në degën e dytë me rradhë në Tetovë...

05.03.2018

HALKBANK AD SKOPJE FUTI NË PËRDORIM KARTELË TË RE DEBITORE PËR PERSONA FIZIKË

Blini fluturimthi me kartelën e re debitore...

23.02.2018

Për EKSTRA kënaqësi në fund të muajit !!!

OFERTË PROMOCIONALE për të gjithë shfrytëzuesit e kartelave kreditore...

01.02.2018

Halkbank po përgatit befasi të reja për Ju

Bonus pikët që keni fituar deri më 31.01.2018 në kartelat Tuaja kreditore, shfrytëzoni më së voni deri më 15.03.2018, ndërsa nga 01.04.2018 prisni befasi të reja në kuadër të bonus programit

E drejta e autorit 2015 HALKBANK AD Skopje. Të gjithë të drejtat janë të rezervuara. | Politika e privatësisë | Politika e cookies