Aktivë në shoqëri dhe të përgjegjshëm në aspektin korporativ

Si pjesë e kësaj shoqërie, Halkbank ka krijuar vlera që promovojnë çdo aspekt të jetës shoqërore. Këto vlera bazohen në kushtet dhe proceset shoqërore në jetën sociale dhe kulturore, të cilat ne përpiqemi në çdo mënyrë të mundshme t'i mbështesim dhe ndihmojmë në vendosjen e tyre në një nivel më të lartë të jetës shoqërore.

Pjesë si përgjegjësia dhe detyrimi ynë ndaj komunitetit, por shumë më tepër si bindja jonë, filozofia që mund të ndryshojë jetën, të japë cilësi shtesë dhe të hapë një perspektivë të re, përgjegjësia dhe përkushtimi shoqëror ndaj komunitetit për ne do të thotë shkaktim dhe krijim i ndryshimeve pozitive. Bazuar në këtë besim, ne kemi krijuar një praktikë të përgjegjësisë korporative në formën e mbështetjes së projekteve dhe ngjarjeve të ndryshme kulturore, arsimore dhe sportive. Angazhimi për të promovuar këto vlera është në përputhje me platformën tonë korporative "Të rëndësishëm janë njerëzit ", e cila është mirënjohëse për të gjithë si të një individi të rëndësishëm.

Një nga bindjet tona të forta është se sporti krijon përfitime të qëndrueshme për të gjitha brezat. Kjo është arsyeja pse ne jemi një nga mbështetësit më të mëdhenj të sportit, i cili ndikon në përhapjen e shprehive të shëndetshme të jetesës që sjellin të mira për secilin individ dhe komunitetin në tërësi, dhe kjo është arsyeja pse aplikacioni celular HalkEco synon promovimin e sporteve dhe jetës së shendetshme. Sipas besimeve të saj, Halkbank është një mbështetëse e përfaqësueses maqedonas të hendbollit për burra dhe gra. Duke njohur dhe pranuar themelet e suksesit sportiv, përkushtimin, frymën konkurruese dhe punën në ekip, banka identifikohet me ta dhe ndërton suksesin e saj.

Përveç sferës së sportit, HalkBank është një mbështetës i madh i kulturës në vend sepse, së bashku me sportin, është ambasadori më i mirë i çdo vendi. Tradita është një nga shtyllat më të forta të një komuniteti dhe një nga traditat më jetëgjata në Maqedoni që lë gjurmë të dukshme dhe në fushën ndërkombëtare ka Festivalin Ndërkombëtar i Kamerës së Filmit "Vëllezërit Manaki". Halkbank ka mbështetur këtë festival gjatë viteve, duke dhënë kështu kontributin e saj të rëndësishëm në zhvillimin e artit të filmit. Këtu janë edhe një sërë ngjarjesh të tjera kulturore, vlerën e të cilave ne e njohim dhe e përmendim me kënaqësi.

Platforma jonë korporative "Të rëndësishëm janë njerëzit" është një burim për shumë nga aktivitetet dhe motivimi ynë për të vepruar në sferat shoqërore. Por pikërisht për shkak të rëndësisë së njerëzve, të gjithë qytetarëve dhe duke i dhënë më shumë rëndësi jetës së përditshme, ne rinovuam urat në Parkun e Qytetit dhe ndërtuam një cep të gjelbër për të gjitha moshat në QT Leptokaria. Ne gjithashtu përfshihemi në platforma të ndryshme të organizuara për të ndihmuar kategoritë e rrezikuara sociale përmes mënyrave të ndryshme të mbështetjes nga banka dhe stafi ynë.

Vëmendja jonë mbetet e përqendruar në të gjitha fenomenet shoqërore dhe monitorimin e situatave përreth nesh. Bazuar në këtë, ne reagojmë, nisim iniciativa, organizojmë aksione më të gjera dhe ndërtojmë përgjegjësinë tonë shoqërore, në mënyrë që të ndihmojmë dhe të shkaktojmë ndryshime pozitive në komunitet ose te individi, sepse për ne njerëzit janë vërtet më të rëndësishëm.

E drejta e autorit 2015 HALKBANK AD Skopje. Të gjithë të drejtat janë të rezervuara. | Politika e privatësisë | Politika e cookies