Банката врши продажба на имот, преземен врз основа на ненаплатени побарувања. За подетални информации може да се обратите на тел. 02/3240-834 или 071/327-940.

НЕДВИЖНИНИ

 1. 1. Куќа, с.Негорци (google map)
 2. 2. Деловен порстор, ул.Маршал Тито бб, Богданци (google map)
 3. 3. Деловен објект и земјиште, ул.Буковска, Битола (google map)

ПОДВИЖНИ СРЕДСТВА

 1. 1. Предмети украси SWAROVSKI

  ПРОДАЖБА НА ИМОТ ПРЕКУ ИЗВРШИТЕЛ

  Рд.Бр. Опис    
  1 Недвижен имот – куќа со дворно место во Битола Битола детали
  2 Подвижен имот – тенда-пергола  Скопје детали
  3 Недвижен имот – идеален дел на земјиште во с. Режановце Куманово детали
  4 Недвижен имот – двор, земјиште под зграда и земјоделско земјиште Куманово детали:
  1, 2, 3
  5 Недвижен имот - земјоделско и градежно земјиште во Ѓорче Петров- Лепенец  Скопје детали
  6 Недвижен имот – Станбена куќа во Велес Велес детали
  7 Недвижен имот – Земјоделско земјиште во Црешево и Стајковци - Скопје Скопје детали
  8 Недвижен имот - Куќа во Драчево - Скопје 
  Скопје детали
  9 Недвижен имот –  Куќа со двор и земјоделско земјиште во Пирава
  Валандово детали
  10 Подвижен предмет –  Автобус ТЕМСА модел ДИАМОНТ 2005
  Скопје детали
  11 Недвижен имот –  Станови во населба Чаир
  Скопје детали:
  1, 23, 4, 5, 6, 78
  12 Недвижен имот –  Куќа во Скопје Скопје детали
  13 Недвижен имот –  Деловен простор во ГТЦ-Скопје Скопје детали
  14 Недвижен имот –  Стан во Битола Битола детали
  15 Недвижен имот –  Викендичка во Битола Битола детали
  16 Недвижен имот –  Викендичка во Битола Битола детали
  17 Недвижен имот – Дел од куќа и двор во Штип. Штип детали
  18 Подвижен имот – Комора за замрзнување Струмица детали
  19 Недвижен имот – Земјоделско земјиште во Ѓорче Петров Скопје детали
  20 Недвижен имот – Деловен објект и земјиште во Страцин Куманово детали
  21 Недвижен имот –  Земјоделско земјиште Чучер-Сандево детали
  22 Недвижен имот – Куќа и двор во Прилеп Прилеп детали
  23 Недвижен имот – 2 гаражиа во населба Аеродром-Скопје Скопје детали
  24 Недвижен имот –  Куќа и двор во Прилеп Прилеп детали
  25 Подвижен имот – хидраулична преса Скопје детали
  26 Подвижен предмет – кран кула КОМАНСА 2007 година Скопје детали
  27 Недвижен имот – Деловен објект во Попова Шапка Тетово детали
  28 Недвижен имот – Maгацински простор во Ѓорче Петров Скопје детали
  29 Недвижен имот – Производствени мaгацини, хали, стовариште во Штип. Штип детали
  30 Недвижен имот – Деловен простор во Македонски Брод М. Брод детали
  31 Недвижен имот – Стан во Tетово Тетово детали
  32 Недвижен имот – Стан во Струмица Струмица детали
  33 Недвижен имот – Земјоделско земјиште во Дихово-Битола Битола детали
  34 Недвижен имот – Станови во населба Чаир. Скопје детали:
  1, 2, 3
  35 Недвижен имот - Деловен простор и дворно место во Прилеп Прилеп детали

  Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани. | Политика за приватност | Политика за колачиња