27.12.2018

Известување

Согласно Одлука донесена од Управниот Одбор на ХалкБанк АД Скопје Ве информираме дека од 01.01.2019 година, ХалкБанк АД Скопје ќе започне со наплата на месечна провизија за водење на девизни сметки за правни лица...


17.04.2018

“СМАРТ КЕШ”

Повлекување готовина од АТМ без употреба на картичка.

05.04.2018

Повеќе Трансакции, Повеќе Поени

Стартува ново изненадувања во рамките на бонус програмата на Халкбанк АД Скопје!

28.03.2018

Известување

Халкбанка Банка АД Скопје ги известува клиентите дека ќе изврши корекција на каматните стапки на активните депозити за физички лица со променлива каматна стапка...

12.03.2018

Халкбанк со уште една филијала во тетово

Со цел да ви овозможиме поголема достапност и поефикасна услуга, започнавме со работа и во втората по ред филијала во Тетово...

08.03.2018

Нов “Relax” потрошувачки кредит со животно осигурување на Халкбанк

“Relax” кредитот со животно осигурување овозможува заштита на Вашиот имот од последица на несреќен случај, сигурност во отплата и заштита на семејството....

05.03.2018

ХАЛКБАНК АД СКОПЈЕ ВОВЕДЕ НОВА ДЕБИТНА КАРТИЧКА ЗА ФИЗИЧКИ ЛИЦА

Купувај во лет со новата дебитна картичка...

23.02.2018

Екстра уживање на крајот од месецот !!!

ПРОМОТИВНА ПОНУДА за сите корисници на кредитни картички...

01.02.2018

Халкбанк подготвува нови изненадувања за Вас

Од 01.04.2018 година очекувајте нови изненадувања во рамките на бонус програмата.

Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани. | Политика за приватност | Политика за колачиња