УСЛОВИ

  • До 3 месечни плати за вработени
  • До 2 месечни пензии за пензионери

Каматна стапка:

  • 12,5% фиксна каматна стапка на искористениот дел

Трошоци: меничен бланкет за износи над 100.000,00 мкд

Кредитна способност: согласно месечните примања

Обезбедување: без меница за износи до 100.000,00 мкд

Биди информиран за

ДЕТСКО
ШТЕДЕЊЕ

Штеди за твоите деца

Земи ја твојата

КРЕДИТНА КАРТИЧКА

Ти плаќаш,
Ние те наградуваме со бонус!

Оди на

Е-банкарство

Прави Банкарски трансакции
од секаде!

Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани. | Политика за приватност | Политика за колачиња