Карактеристики

Карактеристики

Со услугата E-commerce имате можност полесно да им овозможите на Вашите корисници да ги користат Вашите производи. Со развојот на технологијата и брзината на современото живеење си го олеснувате и Вашето работење и ги исполнувате потребите на Вашите корисници на брз и едноставен начин.

Минимизирајте ги Вашите фиксни трошоци, технички инвестиции, изнајмувања, продажби итн.

Е-commerce допринесува да се зголеми Вашиот приход. Можете да продавате 24/7 и да имате поширока  палета на производи.

Листа на Веб продавници (.pdf документ)

Пополнете го барањето или контактирајте не на e-mail: e-commerce@halkbank.mk.

Предности

Предности

Трошоците за отворање на интернет продавница се значително пониски во споредба со трошоците за отворање на физички лоцирана продавница, бидејќи  трговецот е ослободен од вообичаените и реални инвестиции.

  • Технички инвестиции (инсталации за греење, струја, вода, cashing кутии ...)
  • Без вработени лица 
  • Работно време на веб продавница е 24/7/365
  • Поголем број на купувачи од било кој дел од светот може да направат  плаќање со VISA и MarsterCard картички издадени од која било банка во светот
  • Ова им овозможува на трговците можност за попристапна и поатрактивна продавница бидејќи клиентите добиваат производ што сами ќе го нарачаат од веб продавница и истиот ќе биде пратен во нивниот дом, работно место или каде што тие посакуваат
  • Ефикасноста од користењето на интернет маркетинг е заштедата на време за клиентот, бидејќи сите плаќања сега може да се направат од нивниот дом или било кое место со пристап на интернет со нивните VISA и MasterCard дебитни или кредитни картички

Прашања

Често поставувани прашања

Како може да се информирам за деталите на услугата Е-commerce?

Сите заинтересирани клиенти може да ни достават кратки информации за Веб продавницата на емаил : e-commerce@halkbank.mk

Биди информиран за

ПОТРОШУВАЧКИ
КРЕДИТИ

Кажи ја Твојата потреба!

Биди информиран за

ДЕТСКО
ШТЕДЕЊЕ

Штеди за твоите деца

Оди на

Е-банкарство

Прави Банкарски трансакции
од секаде!

Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани. | Политика за приватност | Политика за колачиња