19.05.2016

За ЕКСТРА уживање на крајот од месецот !!!

ПРОМОТИВНА ПОНУДА за сите корисници на кредитни картички MasterCard Standard, MasterCard Contactless, Visa Classic и Visa Gold...

22.12.2016

ЕФСЕ го зајакнува партнерството со Халкбанк со заеми во вкупен износ од 15 милиони евра 

Инвестицијата на ЕФСЕ ќе финансира проекти за домување и микро и мали претпријатија  

21.03.2016

ХАЛКБАНК АД, Скопје со атрактивна саемска понуда ќе се претстави на 42-риот Саем за Мебел

ХАЛКБАНК АД, Скопје срдечно ве поканува да не посетите на 42риот Саем за Мебел кој ќе се одржи од 22 – 27 Март во Метрополис Арена

20.12.2016

Празнично  уживање !!!

Со задоволство Ве известуваме за ПРОМОТИВНАТА ПОНУДА  за сите корисници на кредитни картички MasterCard Standard, MasterCard Contactless, Visa Classic и Visa Gold.

16.12.2016

3D Secure

Халкбанк АД Скопје на своите корисници на картички им овозможи највисоко ниво на безбедност при  нивните интернет плаќања...

07.03.2016

ХАЛКБАНК присутна на Саемот на Градежништво

Халкбанк АД им се заблагодарува на сите посетители кои дојдоа да не посетат на Саемот за Градежништво кој беше одржан од 01 до 5-ти март 2016 во Метрополис Арената, со цел запознавање со атрактивните услови на нашите кредитни и депозитни производи.

12.02.2016

Подари повеќе љубов со Халкбанк!!!

Халкбанк секогаш мисли на  своите клиенти.

07.12.2016

Да ги премостиме трошоците кон Србија и Турција заедно!

Вршете ги вашите девизни плаќања  навремено, квалитетно и со пониски трошоци со Халкбанка...

05.02.2016

Еден нов свет можности во вашиот џеб!

Почитувани Клиенти, со задоволство Ве известуваме  дека ХАЛКБАНК АД Скопје  заедно со АМСМ започна заедничка соработка.

06.12.2016

Продолжува промотивниот период на 0% надомест за обработка на потрошувачките кредити

Продолжува  промотивниот период  на потрошувачки кредити  без трошоци за обработка на кредитот  до крајот на годината...

02.02.2016

Добредојдовте во новите простории на филијалата на халкбанка во општина карпош!

Ве покануваме да не посетите на новата локација на филијалата во општина Карпош, на бул. Партизански Одреди бр.102 

02.12.2016

Стигни до целта и освој подарок со твојата Mastercard картичка !!

Купувајте со Mastercard картичките и плаќајте на ПОС терминалите на Халкбанк...

21.11.2016

Известување

Халкбанк АД Скопје ги известува своите клиенти дека изврши промена на каматните стапки на депозити за физички лица.

09.11.2016

PCI DSS сертификација

Би сакале да Ве информираме дека Халкбанк АД Скопје е сертифицирана согласно PCI DSS v3.1, во делот на процесирање платежни картички.

01.10.2016

Известување за привремена релокација на Филијалата во Битола

Со цел поефикасно да ги задоволиме Вашите потреби, Халкбанк АД Скопје започнува со проширување и модернизирање на Филијалата во Битола.

01.10.2016

Известување

Халк Банка АД Скопје ве известува дека изврши промена на провизиите...

15.09.2016

Свечено отварање на филијалата на Халкбанка АД Скопје во Дебар

Во насока на продолжување на трендот на проширување на својата мрежа на филијали, свечено ја отвори својата филијала во Дебар...

08.08.2016

Да отпатуваш далеку за да се приближиш до себе. Бесценето™.

Користете ја вашата MasterCard® за време на летото и откријте ги предностите кои може да ги очекувате...

28.07.2016

ВАША МАЛА ФИЛИЈАЛА

Ваквиот тип на мобилна апликација за прв пат се воведува во Македонија...

25.07.2016

Води го бизнисот опуштено со РААТ кредит од Халкбанк

Раат кредит од Халкбанк нуди едноставно решение за финансирање на трајни обртни средства, како и останати тековни обврски на бизнисите чиј деловен циклус е подолг од една година.

25.07.2016

ЕСНАФ КРЕДИТ на Халкбанк А.Д. Скопје

Еснаф кредит на Халкбанк  нуди поволни услови за трговци- поединци, мали и средни претпријатија

15.07.2016

Известување

Халк Банка АД Скопје ги известува своите клиенти дека ја менува каматната стапка на постојните и нови изложености по основ на дозволено пречекорување на трансакциска сметка...

08.07.2016

Халк Банка АД Скопје партнер на Ракометниот Камп “Кире Лазаров 7”

Халк Банка АД Скопје како Банка која покажува голем интерес и поддршка за спортот во земјава уште еднаш даде свој придонес за развојот на спортот и здравите навики...

01.07.2016

Промена на законската казнена каматна стапка за обврски во денари

Халк Банк АД Скопје изврши промена на законската казнена каматна стапка за обврски во денари...

30.06.2016

ЗА ОДМОР ПО МЕРАК !!!

Уживајте во летниот одмор и користете ги поволностите кои ги овозможуваат кредитните картички на Халкбанк.

30.06.2016

Соопштение

Соопштение до сите иматели на обични акции на Халк Банка А.Д. Скопје за исплата...

28.06.2016

Известување

Би сакале да ве известиме дека Халк Банка АД Скопје донесе одлука за  корегирање на каматните стапки на орочените депозити со каматна стапка над 4,50...

24.06.2016

СТИГНИ ДО ЦЕЛТА !!!!

Со задоволство Ви ја најавуваме заедничката  кампањата на Халкбанк АД Скопје, MasterCard Contactless и ЈСП.

20.06.2016

Известување

Ве известуваме дека Халк Банка АД Скопје од 01.07.2016 год, согласно тарифникот на Банката...

18.05.2016

Свечено отварање на филијата на Халкбанк АД Скопје во Радовиш

На 17 мај 2016, Халкбанк АД Скопје свечено ја отвори својата нова филијала во Радовиш...

09.05.2016

Тимот на Халкбанк со учество на Виз Ер Скопскиот Маратон

Тимот на Халкбанк на 8 мај во недела, учествуваше и успешно ја заврши трката на Виз Ер Скопскиот Маратон и докажа дека канцелариската работа на банкарите не ги спречува да бидат во добра форма и со одлична кондиција.

28.04.2016

Известување по повод Велигденските и Првомајските празници

Ве известуваме дека по повод претстојните Велигденски празници филијалите...

11.04.2016

Халкбанк воведе онлajн апликација за кредит

Со задоволство Ве информираме дека Халк Банк АД Скопје, воведе он лине апликација за сите типови на кредити.

07.04.2016

ЗАПОЧНИ СОРАБОТКА ЗА ВАШИОТ БИЗНИС!

Со задоволство Ве известуваме дека ХАЛКБАНК АД Скопје на својата web страна постави линк за започнување соработка за Вашиот бизнис на кој ќе може да ги оставите основните податоци за вашата компанија и лице за контакт.

07.04.2016

БИДЕТЕ ИНФОРМИРАНИ 24/7

Бидете информирани 24/7 за секоја Ваша трансакција преку СМС порака.

Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани. | Политика за приватност | Политика за колачиња