Карактеристики

Карактеристики

Најсигурните технички решенија ви овозможуваат навремено и квалитетно плаќање.

Голем дел од нашите иновативни решенија ви даваат можност да ги правите сите трансакции на брз и сигурен начин.

Отворете девизна сметка во Халкбанк АД Скопје и правете ги сите ваши плаќања преку нашите филијали и преку електронско банкарство.

Можете да ја следите вашата сметка преку e-банкарство.

Ако сè уште немате сметка посетете ја најблиската филијала на Халкбанк АД Скопје и бидете член на нашето семејство.

Предности

Предности

Правете ги вашите плаќања и приливи преку Халкбанк АД Скопје брзо и безбедно. 

Можете да ги направите сите ваши трансакции преку нашето е-банкарство. 

Можете да ги направите сите трансакции со атрактивни провиизии. 

Зошто да ја изберете Халкбанк АД Скопје

  • брзи и ефикасни трансакции 
  • професионални совети за сите ваши трансакции 
  • атрактивни надоместоци
  • можност за плаќање преку е-банкарство 
  • максимална безбедност на вашите информации

Коресподентни Банки

Коресподентни Банки

Валута Банка SWIFT/BIC
AUD Commerzbank AG, Frankfurt am Main COBA DE FF
CAD Commerzbank AG, Frankfurt am Main COBA DE FF
CHF Zürcher Kantonalbank, Zürich ZKBK CH ZZ 80A
DKK Commerzbank AG, Frankfurt am Main COBA DE FF
EUR Commerzbank AG, Frankfurt am Main COBA DE FF
EUR KT Bank AG, Frankfurt am Main KTAGDEFF
EUR Intesa Sanpaolo SpA, Milan BCIT IT MM
EUR Raiffeisen Bank International AG, Vienna RZBA AT WW
EUR Türkiye Cumhuriyeti Ziraat Bankasi AS, Ankara TCZB TR 2A
EUR Türkiye Halk Bankasi AS, Istanbul TRHB TR 2A
EUR UniCredit Bank Austria AG, Vienna BKAU AT WW
EUR UniCredit SpA, Milan UNCR IT MM
GBP Commerzbank AG, Frankfurt am Main COBA DE FF
JPY Commerzbank AG, Frankfurt am Main COBA DE FF
NOK Commerzbank AG, Frankfurt am Main COBA DE FF
SEK Commerzbank AG, Frankfurt am Main COBA DE FF
TRY Türkiye Halk Bankasi AS, Istanbul TRHB TR 2A


Термински План

Бидете информирани за

КРЕДИТ СО ДЕПОЗИТ

Земи
Кредит со депозит

Земи ја твојата

КРЕДИТНА КАРТИЧКА

Ти плаќаш,
Ние те наградуваме со бонус!

Оди на

Е-банкарство

Прави Банкарски трансакции
од секаде!

Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани. | Политика за приватност | Политика за колачиња