Неживотно Осигурување

Проширувајќи го асортиманот на производи и услуги, со цел да ги задоволи во што поголема мера потребите и желбите на своите клиенти, Халкбанк АД Скопје во соработка со Халк Осигурување АД Скопје воведе продажба на сите видови осигурителни полиси во филијалите на Халкбанк АД Скопје.

Халк Банка во соработка со Халк Осигурување АД Скопје  нуди можност да купите секаков тип на полиса за неживотно осигурување, и тоа:

  • патничко осигурување - КУПИ ПОЛИСА ON LINE
  • автомобилска одговорност
  • каско осигурување
  • зелен картон
  • осигурување на имот
  • сите останати типови полиси.
Заштедете време и не правете дополнителни трошоци,  повелете во филијалите на Халкбанк и купете ја Вашата полиса за осигурување!

Животно Осигурување

Халк Банка во соработка со Кроација осигурување- живот нуди можност да купите секаков тип на полиса за животно осигурување во филијалите на Халкбанк.

Полисата за животно осигурување овозможува заштита на Вашиот имот од последица на несреќен случај, сигурност во отплатата и заштита на целото семејство.

Дополнително, Халкбанк ви нуди и кредитни производи во комбинација со животно осигурување и тоа:

RELAX потрошувачки кредит

COMFORТ станбен кредит со животно осигурување

Хипотекарен кредит со животно осигурување

Биди информиран за

Детско
Штедење

Штеди за твоите деца

Земи ја твојата

Кредитна картичка

Ти плаќаш,
ние те наградуваме со бонус!

Оди на

Е-банкарство

Прави банкарски трансакции од секаде!

Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани.