Потребни ви се финансиски средства за различна намена, во брз рок. Зависно од времето на отплата, валутата и вашата профилна група, ви нудиме различни потрошувачки кредити:

Потрошувачки ненаменски кредити:

Чувствувајте се удобно во сопствениот дом! Станбени кредит за:

Осигурај те ги Вашите парични средства! Одличен кредит со депозит:

Биди информиран за

ДЕТСКО
ШТЕДЕЊЕ

Штеди за твоите деца

Земи ја твојата

КРЕДИТНА КАРТИЧКА

Ти плаќаш,
Ние те наградуваме со бонус!

Оди на

Е-банкарство

Прави Банкарски трансакции
од секаде!

Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани. | Политика за приватност | Политика за колачиња