04.08.2020

Известување

Поради надградба на системот и воведување на нови функционалности, услугата за електронско банкарство за физички лица  на Халк Банка нема да биде достапна на 05.08.2020 (Среда) во периодот од 17:00-21:00h.


27.07.2020

Известување

Почитувани пензионери, Ве повикуваме во Ваш интерес и за Ваша поголема заштита, користењето на пензијата да ја извршите преку користење на платежните картички за пазарење и користење на мрежата на банкомати во случај на потреба за готовина...


06.07.2020

Награди за Халкбанк АД Скопје

На наше големо задоволство, оваа година Халкбанк АД Скопје се стекна со две значајни признанија од реномирани светски институции...

03.07.2020

Твојот мобилен уред веќе е и паричник!

Време е за ново освежување од Халкбанк за своите корисници...


23.06.2020

Соопштение

Следствено на искуството од минатите месеци, повторно Ве повикуваме во Ваш интерес и за Ваша поголема заштита, користењето на јунската пензија да ја извршите преку користење на платежните картички...


17.06.2020

Известување

Се известуваат акционерите на Халк Банка А.Д. Скопје дека Собранието на Халк Банка А.Д. Скопје на ден 17.06.2020 година (среда) донесе Одлука за определување на износот на дивидендатa и датум на исплата на дивиденда од добивката остварена во 2019 година....

10.06.2020

Нови намалени провизии за трансфер на пари преку Вестерн Унион

Од 05.06.2020 услугата на Вестерн Унион во Халкбанк има нови, драстично намалени провизии.


03.06.2020

Известување

Ве известуваме дека од 05.06.2020 (петок) до 07.06.2020 (недела) нашите филијали и експозитури нема да работат.


01.06.2020

Работно време на филијали и експозитури

Од 01.06.2020 работното време на филијалите на Халкбанк е од 08.30 - 16.30 часот.


26.05.2020

Известување

Почитувани пензионери: Ве повикуваме во Ваш интерес и за Ваша поголема заштита, користењето на мајската пензија да ја извршите преку користење на платежните картички за пазарење и користење на мрежата на банкомати во случај на потреба за готовина, како и преку платежните опции на електронското и мобилното банкарство. 


20.05.2020

Известување

Ве известуваме дека на ден 23.05.2020 Сабота во периодот од 22:00 до 05:00 часот 24.05.2020 Недела дел од сервисите на банката нема да бидат достапни.


08.05.2020

Работно време на филијали и експозитури во Сабота

Од 09.05.2020 ново работно време на филијалите и експозитурите на Халкбанк во Сабота е од 09:00 до 12:00...

07.05.2020

Потрошувачки кредит за членови на Македонски Полициски Синдикат

Халкбанк АД Скопје во знак на одбележување на денот на македонската полиција 7-ми Мај, Ве известува дека креираше потрошувачки кредит специјално создаден за потребите на  членовите на Македонскиот Полициски Синдикат...

27.04.2020

Работно време на филијали и експозитури (понеделник - петок)

Од 27.04.2020 работното време на филијалите на Халкбанк е од 08.30 - 15.30 часот.

27.04.2020

Известување

Почитувани пензионери...

23.04.2020

Работно време на филијали и експозитури (понеделник - петок)

Ново работно време на филијалите и експозитурите на Халкбанк


10.04.2020

Нови функционалности во системите на електронско банкарство

Ве информираме дека направена е успешна надградба на електронско банкарство на физички и правни лица и воведени се нови функционалности...


07.04.2020

Работно време на филијали и експозитури (понеделник - петок)

Ново работно време на филијалите и експозитурите на Халкбанк...


06.04.2020

Известување

Од 06.04.2020, филијалата на Халкбанк во Куманово ќе работи со скратено работно време од 08.30 - 14.00...

02.04.2020

Известување

Согласно известувањето од нашата банка објавено за одложување на кредитни обврски и рокот за пријава на клиентите кои сакаат да продолжат со отплата на кредитните обврски...


31.03.2020

Известување

Халкбанк како институција која води сметка за своите клиенти кои во овие тешки моменти за нормално деловно работење се со спречени или намалени промети и приходи... 


31.03.2020

Известување за надградба на системите за електронско банкарство

Поради надградба на системот и воведување на нови функционалности, услугата за електронско банкарство...


27.03.2020

Одложување на наплата на кредитни обврски за сите физички лица - клиенти на ХАЛКБАНК АД Скопје за 6 месеци     

Поаѓајќи од фактот дека нема поединец или семејства кои не се засегнати од кризата предизвикана поради пандемијата од вирусот COVID – 19...


24.03.2020

Известување

Вашата Халкбанк овозможува порана исплата на Вашите пензии...


23.03.2020

Работно време на филијали и експозитури

Ново работно време на филијалите и експозитурите на Халкбанк...

20.03.2020

Известување

Ве известуваме дека на 21.03.2020 (сабота) нашите филијали и експозитури нема да работат.


17.03.2020

Известување

Врз основа на усвоените задолжителни препораки и мерки за превенција и заштита од неконтролирано ширење на Корона Вирусот – COVID-19...


16.03.2020

Полесно и побезбедно со мобилното и Е-банкарството на Халкбанк АД Скопје

0 денари провизија за сите налози преку Мобилно и Е-банкарство во и надвор од банката!

12.03.2020

Известување за скратено работно време

Согласно мерките и грижата за вработените и клиентите, Халкбанк го намалува работното време на експозитурите Рамстор и Retail Park.


11.03.2020

Важни Се Луѓето, a најважно е нивното здравје!

Во време на преземање мерки за заштита на општото здравје на луѓето, Халкбанк ги повикува своите клиенти што е можно повеќе да се насочат кон дигиталните канали за комуникација и за банкарски услуги.


10.02.2020

ХалкЕко активација

На 07.02.2020, во соработка со Македонски шуми, Халкбанк спроведе акција за садење 6.000 дрвја на падините околу велешкото езеро Младост.


06.02.2020

Халкбанк во комплексот МИДА ја отвори втората ВИП корпоративна филијала

Халкбанк, ја отвори својата втора ВИП корпоративна филијала со која на големите клиенти им овоможува уште поквалитетна, побрза, персонализирана и достапна услуга во сите сегменти на банкарското работење.


13.01.2020

ЕКСТРА УЖИВАЊЕ НА КРАЈОТ ОД МЕСЕЦОТ !!!

ХАЛКБАНК АД Скопје мисли на Вас!

31.12.2019

Измени во тарифа

Ве информираме дека Халкбанк АД Скопје направи измени на Тарифата за надоместоци...


31.12.2019

Известување за работно време

На 31.12.2019 Халкбанк ќе работи по следново, скратено работно време...


26.12.2019

Халкбанк декемвриската пензија за своите пензионери ќе ја исплати на 30ти декември

Халкбанк АД Скопје декемвриската пензија ќе ја исплати на 30.12.2019 година за сите пензионери кои својата пензија ја примаат на сметка во Халкбанка...

02.12.2019

Месец на бонус поени

Во последниот месец од годината уживајте со кредитните картички од Халкбанк АД Скопје и собирајте бонус поени!


15.11.2019

Први подароци за најактивните корисници на апликацијата HalkEco

На петмина корисници кои најмногу ја користеле апликацијата HalkEco и веќе собраа по 2000 HalkCoins им беа доделени првите тротинети, а на петмина со по 1500 HalkCoins, велосипеди...


28.10.2019

ХалкБанка ги засади првите 152 дрвја обезбедени со користење на апликацијата HalkEco

Во дворот на скопската Гимназија Зеф Љуш Марку засадени се 40 садници, а останатите 112 се засадени во школските дворови на основни училишта низ повеќе градови...16.10.2019

ХалкЕко мобилна апликација

Со големо задоволство ви соопштуваме дека Халк Банка ја лансира новата мобилна апликација – ХалкЕко која има големо значење во однос на општествената одговорност на Халкбанк.


14.10.2019

Известување

Со цел да ви овозможиме поголема достапност и поефикасна услуга, од 14.10.2019 година започна со работа нашата нова Експозитура Ретаил Поинт Парк.


01.10.2019

Онлајн депозит – нов иновативен производ од ХалкБанк 

Банкарски производ со којшто преку само еден клик граѓаните може да станат штедач на ХалкБанк. Со оваа новина банката воведува значајна дигитализација на банкарските услуги.

05.09.2019

Халкбанк ги намалува каматните стапки на потрошувачките и хипотекарните кредити

Халкбанк ги намалува каматните стапки и надоместоците за обработка на кредитните барања на одделните типови на потрошувачки, станбени и хипотекарни кредити во промотивниот период до 15.12.2019


04.09.2019

Халкбанк го продолжува партнерството - и годинава го поддржува фестивалот „Браќа Манаки“

И на годинешново јубилејно 40. издание на Интернационалниот фестивал на филмска камера „Браќа Манаки“, партнер ќе биде ХалкБанк...


12.06.2019

Нови функционалности на електронко банкарство

Ве информираме за успешна надградба на системот и воведување на нови функционалности на услугата електронско банкарство.
Новини во електронското банкарство за физички лица се...


28.05.2019

Халкбанк АД Скопје се вклучува во Деновите на финансиската писменост

Нашата банка, како општествено одговорна компанија се вклучува во реализацијата на Деновите на финансиската писменост, кои ќе се одржат во земјава, од 29 до 31 мај, во организација на Народната банка и другите регулаторни финансиски институции...


26.04.2019

Совршено излегување за двајца!

Mastercard Ви овозможува уживање и совршено излегување за двајца.

25.04.2019

Известување за исплата на пензија

Ве известуваме дека Халк Банка АД Скопје априлската пензија ќе ја исплати на 30.04.2019 година...


09.04.2019

Известување Експозитура Рамстор

Ве информираме дека Експозитура во Трговскиот Центар Рамстор на 13.04.2019 (сабота) и 14.04.2019 (недела) ќе работи со скратено работно време...


05.04.2019

Бонус Поени

И ова година продолжуваме со Бонус поени на бензинските станици!


27.03.2019

Отсега пензиите преку Халкбанк точно на секој 1-ви во месецот

Халкбанк АД Скопје ги известува сите свои клиенти дека исплатата на пензиите отсега ќе се врши секој 1-ви во месецот на нивната денарска сметка во банката.

08.03.2019

Бонус Поени

Стартува ново изненадување во рамките на бонус програмата на Халкбанк АД Скопје!

15.02.2019

Известување

Ве известуваме дека на ден 17.02.2019 Недела во периодот од 01:00 до 04:00 часот дел од сервисите на банката нема да бидат достапни.


27.12.2018

Известување

Согласно Одлука донесена од Управниот Одбор на ХалкБанк АД Скопје Ве информираме дека од 01.01.2019 година, ХалкБанк АД Скопје ќе започне со наплата на месечна провизија за водење на девизни сметки за правни лица...


Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани.