Карактеристики

Карактеристики

Ако Вашата компанија има потреба за финансирање на тековните ликвидносни потреби, Халкбанк АД Скопје Ви нуди можност за контокорентен кредит на сметката на Вашата компанија. Ова е одлична можност секогаш да имате одредена сума на пари на располагање и да ја искористите по потреба. Овој кредит претставува дозволено пречекорување на сметката на компанијата, кој е одобрен за период до 12 месеци. Контокорентниот кредит Ви озможува со паричните средства да го премостите рокот на доспевање на вашите побарувања и набавите роба или да создадете финансиски резерви со еднократен трошок.

Предности

Предности

  • Клиентот плаќа камата само на искористениот износ од контокорентниот кредит;
  • Клиентот има резервен извор на финансирање на деловните активности;
  • Кредитот се отплаќа автоматски со секој прилив на сметката  на која е одобрен кредитот.

Биди информиран за

ДЕТСКО
ШТЕДЕЊЕ

Штеди за твоите деца

Земи ја твојата

КРЕДИТНА КАРТИЧКА

Ти плаќаш,
Ние те наградуваме со бонус!

Оди на

Е-банкарство

Прави Банкарски трансакции
од секаде!

Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани. | Политика за приватност | Политика за колачиња