Карактеристики

Карактеристики

Не ја пропуштајте можноста да го привлечете вниманието на вашите клиенти со технологија која нуди плаќање на рати и собирање на бонус поени што индиректно влијае на атрактивноста на вашиот бизнис.

Користете ги   ПОС терминалите на Халкбанк АД Скопје  бидејќи брзината на процесирањето на трансакциите директно придонесува за Вашиот промет и лесно се ракува со нив . Халкбанк АД Скопје ја поседува единствено  PayPass  мрежата што овозможува бесконтактно вршење на трансакции.

Во 2013 година Халкбанк АД Скопје  стана прв лидер на маркетот по бројот на инсталирани бесконтактни терминали. Бидете и вие дел од ова иновативно семејство.

 Плаќај на рати (.pdf документ)

Предности

Предности

  • Можност за продажба дури на 60 рати 
  • Ова е единствена можност за добивање на бонус поени при плаќање и нивно користење на истата мрежа
  • Бидејќи  вие станувате дел од ова семејство,  бидете постојано во чекор со иновациите

Биди информиран за

ПОТРОШУВАЧКИ
КРЕДИТИ

Кажи ја Твојата потреба!

Биди информиран за

ДЕТСКО
ШТЕДЕЊЕ

Штеди за твоите деца

Оди на

Е-банкарство

Прави Банкарски трансакции
од секаде!

Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани. | Политика за приватност | Политика за колачиња