Бонус Поени

Нови изненадувања во рамки на Бонус програмата на Халкбанк АД Скопје!

Собирајте бонус поени со Халкбанк кредитните картички во пре-дефинирани периоди на различни типови продажни места објавени од страна на Банката.

Собраните поени искористете ги при идни плаќања во мрежата на Пос терминали од Халкбанк.

1 бонус поен е еднаков на 1 денар.

Бонус програмата важи само за кредитни картички од брендот Mastercard и Visa за физички лица.

 Искористи го својот бонус во 3 кратки чекори (.pdf формат)

АКТИВНИ БОНУС КАМПАЊИ

Бонус Поени во Халк Осигурување

Со секоја трансакција направена со Халкбанк кредитна картичка на Халкбанк ПОС терминалите во Халк Осигурување собирате 5% бонус поени!

Кампањата е активна од 20.11.2021.

Користете ги кредитните картички на Халкбанк и собирајте бонус поени во подружниците на  Халк Осигурување.

 

Бонус Поени во Рептил Маркети

Со секоја трансакција направена со Халкбанк кредитна картичка на Халкбанк ПОС терминалите во Рептил Маркети или на веб продавницата https://marketonline.mk собирате 5% бонус поени!

Кампањата е активна секој ден  од 01.11.2021 и трае до 30.11.2021 година.

Користете ги кредитните картички на Халкбанк и собирајте бонус поени во Рептил Маркети.

 

Листа на бензински станици  (.pdf документ)

Со секоја трансакција направена со Халкбанк кредитна картичка на бензинските станици каде Халкбанк има поставено ПОС терминали, собирате 5% бонус поени!

Кампањата стартува на 03.01.2020 (Петок) по 16:00 часот и ќе биде активна секој викенд (Петок ,Сабота и Недела) во наредниот период.

Користете ги кредитните картички на Халкбак, патувајте, полнете гориво и собирајте бонус поени на бензинските станици каде има ПОС терминали на Халкбанк!

 

Листа на Веб продавници  (.pdf документ)

Со секоја трансакција направена со Халкбанк кредитна картичка на Веб Продавниците кај нашите E-commerce трговци, собирате 5% бонус поени

Кампањата е активна секој ден до 31.12.2021 година.

Користете ги кредитните картички на Халкбак, уживајте во он-лајн купувањето и собирајте бонус поени.

 

Листа на АПТЕКИ (.pdf документ)

Со секоја трансакција направена со Халкбанк кредитна картичка во аптеките каде Халкбанк има поставено ПОС терминали, собирате 5% бонус поени!

Кампањата е активна секој ден до 31.12.2021 година

Користете ги кредитните картички на Халкбак и собирајте бонус поени во аптеките каде има ПОС терминали на Халкбанк!

*Поените се доделуваат на Вашата кредитна картичка за трансакции извршени на ПОС и ВПОС терминалите на Халкбанк АД Скопје.

Биди информиран за

ПОТРОШУВАЧКИ
КРЕДИТИ

Кажи ја Твојата потреба!

Биди информиран за

ДЕТСКО
ШТЕДЕЊЕ

Штеди за твоите деца

Оди на

Е-банкарство

Прави Банкарски трансакции
од секаде!

Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани.