11.02.2021

ЕКСТРА УЖИВАЊЕ НА КРАЈОТ ОД МЕСЕЦОТ !!!

ПРОМОТИВНА ПОНУДА за сите корисници на кредитни картички Mastercard Standard, Mastercard Contactless, Mastercard World, Visa Classic, Visa Gold и  Visa Pay Wave Credit...

04.02.2021

ДОБИТНИЦИ ОД НАГРАДНАТА ИГРА ,,ПЛАЌАЈ СО HALKPAY И ОСВОЈУВАЈ НАГРАДИ!” 04.02.2021

Со задоволство Ве информираме за успешно спроведено  месечно извлекување на наградната игра ,,ПЛАЌАЈ СО HALKPAY И ОСВОЈУВАЈ НАГРАДИ!” на 03.02.2021...

27.01.2021

Известување

Ве известуваме дека Халкбанк АД Скопје почнувајќи од 01.02.2021 направи измена во тарифата за надоместоци и услуги на Банката во делот на месечно одржување на трансакциона сметка за правни лица...

26.01.2021

Известување

Ве повикуваме во Ваш интерес и за Ваша поголема заштита, користењето на Јануарската пензија да ја извршите преку користење на платежните картички за пазарење и користење на мрежата на банкомати во случај на потреба за готовина како и преку платежните опции на електронското и мобилното банкарство...

13.01.2021

Добитници од наградната игра "Плаќај со HALKPAY и освојувај награди"

Со задоволство Ве информираме за успешно спроведено  месечно извлекување на наградната игра ,,ПЛАЌАЈ СО HALKPAY И ОСВОЈУВАЈ НАГРАДИ!” на 12.01.2021 година...

Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани.