26.04.2021

Известување

Ве повикуваме во Ваш интерес и за Ваша поголема заштита, користењето на Априлската пензија да ја извршите преку користење на платежните картички за пазарење и користење на мрежата на банкомати во случај на потреба за готовина како и преку платежните опции на електронското и мобилното банкарство...

23.04.2021

Халкбанк АД Скопје дел од поддржувачите на коалицијата “Priceless Planet” - платфoрма на Mastercard насочена кон поздрава планета

Mastercard и Халкбанк АД Скопје ја објавуваат новата акција на Priceless Planet, платформата која ги обединува корпоративните заложби за поздрава планета и овозможува значајни инвестиции за заштита и подобрување на животната средина...

26.03.2021

Соопштение до јавноста

Македонската Банкарска Асоцијација ги повикува клиентите на банките и штедилниците да извршат упис во регистарот за вистински сопственици...

24.03.2021

Соопштение

Ве повикуваме во Ваш интерес и за Ваша поголема заштита, користењето на пензијата за месец март да ја извршите преку користење на платежните картички за пазарење и користење на мрежата на банкомати во случај на потреба за готовина...

16.03.2021

Известување PCI DSS

Ве известуваме дека заради надградба на системите, почнувајќи од 01:00 часот по полноќ на 21 март до утрото на 22 март услугите со платежни картички нема да бидат достапни...

15.03.2021

ХАЛКБАНК СО НОВА ФИЛИЈАЛА ВО НАСЕЛБА ВЛАЕ!

Со големо задоволство Ве покануваме да не посетите во новата филијала на Халкбанк во населба Влае во Скопје на Ул.1606 бр. 2, 1000 Скопје, Р. С. Македонија, во рамките на Garden Inn Residence...

12.03.2021

Добитници од надградната игра "Плаќај со HALKPAY и освојувај награди!"

Со задоволство Ве информираме за успешно спроведено Главното извлекување на наградната игра ,,ПЛАЌАЈ СО HALKPAY И ОСВОЈУВАЈ НАГРАДИ!” на 10.03.2021 година во 12 часот.

11.01.2021

Известување

Халкбанк АД Скопје почнувајќи од 15.01.2021 год. во безготовински платен промет во земјата за правни и физички лица преку шалтерите на банката и електронско банкарство, за налог еднаков и над 5.000.000 денари кон друга банка ќе наплаќа провизија 0,009% од износот по налог...

26.02.2021

Известување

Ве повикуваме во Ваш интерес и за Ваша поголема заштита, користењето на Февруарската пензија да ја извршите преку користење на платежните картички за пазарење и користење на мрежата на банкомати во случај на потреба за готовина како и преку платежните опции на електронското и мобилното банкарство.

24.02.2021

Златна можност за златна картичка!

Златна можност за златна картичка со полиса за осигурување од незгода од Халк Осигурување. Visa Gold кредитна картичка со нови услови и нови привилегии.

Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани.