Вработување

ВРАБОТУВАЊЕ

Во согласност со стратегија за забрзан и континуиран растеж и обезбедување на најдобри услуги на своите клиенти, ХАЛКБАНК е постојано отворена за нови, образовани, високо мотивирани и талентирани кадри кои знаат да ги препознаат предизвиците на новите времиња.

Вработувањето во ХАЛКБАНК значи да се биде дел од динамична работна средина, можност за соработка со амбициозен тим со големи можности за забрзан професионален развој и континуиарно стручно усовршување под менторство на стручниот и искусен кадар. Угледот на нашето име, досегашните резултати како и стремежот за заземање на една од водечките улоги на македонскиот финаниски пазар, се гарант на нашата стабилност, сигурност и перспективност.

За возврат, од кандидатите се бара да бидат личности кои знаат да ги препознаат можностите за остварување профит, способност за функционирање во високо развојна и пазарно флексибилна средина и располагање со квалитет и ефективност во работењето.

Доколку сте заинтересирани да бидете дел од нашата база на податоци како потенцијал за вработувањата кои треба да следат во идниот период, молам пополнете ја следнава електронска апликација за работа . Воедно, истата апликација можете да ја пополните и доколку сте заинтересирани за вршење на практична работа во Банката.

Апликација за вработување

АПЛИКАЦИЈА ЗА ВРАБОТУВАЊЕ

Согласност

Со испраќање на овој формулар, се согласувам пополнетите податоци да бидат користени во процес на селекција за соодветна работна позиција и да бидам контактиран/а од Одделот за човечки ресурси во ХАЛКБАНК АД Скопје.

Ве молиме пополнете го формуларот со латинична поддршка. Внесете ги поимите, а таму каде не може внесете податок кој се бара или селектирајте/штиклирајте ја опцијата.

Лични податоци

машки
женски

Образование

работно искуство

лични вештини и способности

Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани. | Политика за приватност | Политика за колачиња