Општо

Фиксен Депозит

НОМИНАЛНИ ГОДИШНИ КАМАТНИ СТАПКИ ОД 01.03.2017 ГОДИНА

Каматни стапки за депозит со исплата на камата на денот на доспевање или месечно

МКД    ЕУР   
3 месеци     0.10%     0.05%    
6 месеци     0.20%     0.10%    
12 месеци     1.00%     0.40%    
24 месеци     1.90%     0.80%    
36 месеци 2.30%     1.00%    

 

Карактеристики

КАРАКТЕРИСТИКИ

Фиксен депозит за сите клиенти кои сакаат да ги орочат своите средства со гарантирана каматна стапка за период до 36 месеци

  • Минимален износ на вложување од 3000 МКД/ 50 ЕУР
  • Без можност за делумно повлекување на депозитот
  • При предвремено повлекување на депозитот банката пресметува камата по видување според тарифата на Банката
  • При доспевање депозитот автоматски се реорочува односно согласно договорот
  • Исплата на камата: месечно или на денот на доспевање на депозитот

Посетете ја најблиската филијала на Халбанк,
За дополнителни информации контактирајте не на:
мејл адреса: deposits@halkbank.mk

Бидете информирани за

КРЕДИТ СО ДЕПОЗИТ

Земи
Кредит со депозит

Земи ја твојата

КРЕДИТНА КАРТИЧКА

Ти плаќаш,
Ние те наградуваме со бонус!

Оди на

Е-банкарство

Прави Банкарски трансакции
од секаде!

Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани. | Политика за приватност | Политика за колачиња