Опис

Опис на кредитот

Еснаф кредитот од Халкбанк нуди поволни услови за Т.П, Микро и  Мали претпријатија кои сакаат да го прошират својот бизнис. Со Халкбанк вие имате партнер кој посветено работи за проширување на вашиот бизнис.

Карактеристики

Карактеристики

Промотивно без надомест до 31.12.2020 година.

  • Денарски кредит со каматна стапка од 5% годишно фиксна.
  • Максимален износ до 300.000,00 МКД вкупна изложеност во банката;
  • Провизија на обработка на кредитот 1,5% од износот на кредитот, еднократно однапред;
  • Начин на враќање со еднакви месечни ануитети.

Услови

Услови за кредит

Намена: За основни и обртни средства.

Целна група: Т.П, Приватни Микро, Мали претпријатија според ЗТД (правни лица), со позитивни финансиски резултати во тековното работење.

Биди информиран за

ДЕТСКО
ШТЕДЕЊЕ

Штеди за твоите деца

Земи ја твојата

КРЕДИТНА КАРТИЧКА

Ти плаќаш,
Ние те наградуваме со бонус!

Оди на

Е-банкарство

Прави Банкарски трансакции
од секаде!

Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани.