Карактеристики

Карактеристики

Одберете го местото и времето на Вашето патување и направете резервација на Вашиот престој преку следниот линк  http://www.booking.com/?aid=1181147

Халкбанк АД Скопје во соработка со Booking.com им овозможува на своите лојални клиенти дополнителни поволности и уживање.

Овозможено  е за сите корисници на кредитните и дебитните картички издадени од Халкбанк АД Скопје.

Доколку се направи резервација  на Booking.com со дебитните или кредитните картички издадени од Халкбанк АД Скопје, после  60 дена од  успешно реализираниот престој,  4% од платениот износ ќе биде рефундиран на трансакциската сметка која е поврзана со дебитните картички.

Услови

Услови

За да се искористат поволностите кои Халкбанк АД Скопје и Booking.com им  ги  овозможуваат на клиентите, мора да  се направи резервација преку следниот линк

http://bookingmk.nspx

или  да се скенира  QR Code-от

Износот кој треба да се рефундира е 4% од вкупните трошоци за сместување  и истиот се пресметува во денари  според среден курс на НБРМ на денот на исплатата.

Халкбанк АД Скопје  и Booking.com  го задржуваат правото за прекин или промена на условите  во заедничката кампања во секое време.

Биди информиран за

ПОТРОШУВАЧКИ
КРЕДИТИ

Кажи ја Твојата потреба!

Биди информиран за

ДЕТСКО
ШТЕДЕЊЕ

Штеди за твоите деца

Оди на

Е-банкарство

Прави Банкарски трансакции
од секаде!

Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани. | Политика за приватност | Политика за колачиња