Branches map

Адреса:
11 Октомври бр.8
Опис:
Собрание Центар Скопје
google map
Адреса:
Климент Охридски
Опис:
Книжарница Матица - Центар Скопје
google map
Адреса:
Видео Смилевски Бато
Опис:
ДОН Маркет Лисиче Скопје "Рептил Лисиче"
google map
Адреса:
И. Хаџиниколов БР.12
Опис:
СП Маркет Драчево - "Пазарче Драчево"
google map
Адреса:
Ѓорче Петров БР. 94А
Опис:
Дома Мебел Ѓорче - Општина Ѓорче
google map
Адреса:
СВ. Кирил и Методиј БР.54
Опис:
ХалкБанка Централна Филијала Скопје - До Нова Македонија Дирекција
google map
Адреса:
Ул Бапчор
Опис:
СП Маркет Автокоманда - Пазарче Автокоманда
google map
Адреса:
Бојмија бр. 1, 1000 Скопје
Опис:
Филијала Железничка
google map
Адреса:
УЛ. 9 БР.98
Опис:
Филијала Илинден - Населба Илинден
google map
Адреса:
УЛ. Џон Кенеди БР.155
Опис:
Филијала Чаир - Кај Веро во Чаир
google map
Адреса:
Јане Сандански 109А
Опис:
Екс. Аеродром Бисер - Скопски Пазар Дирекција карши Бисер
google map
Адреса:
Партизански Одреди БР.66
Опис:
Експозитура карпош - Лептокарија
google map
Адреса:
Иван Козаров БР.31
Опис:
Експозитура Кисела Вода
google map
Адреса:
Ул. Првомајска ББ
Опис:
Филијала Визбегово - Кале Керамика Визбегово
google map
Адреса:
Никола Карев бр.20
Опис:
Руле Турс - Меѓуградска Автобуска станица "Железничка"
google map
Адреса:
Јане Сандански бр. 82
Опис:
ТЦ. БИСЕР - Приземје
google map
Адреса:
Шекспирова бр.15
Опис:
Драмски Театар - Хотел Карпош
google map
Адреса:
Борис Трајковски бр.64
Опис:
Рамстор Кисела Вода-првомајска "Нов продажен салон Мега Куманово и рамстор"
google map
Адреса:
Љубљанска бр.4
Опис:
Скопје Сити Малл
google map
Адреса:
Октомвриска револуција 4/2/4/1
Опис:
АТМ Хотел Плаза - "Алуминка" или "Веро Капиштец"
google map
Адреса:
Аеродром Александар Велики
Опис:
Експозитура Аирпорт СК - Аеродром Александар Велики
google map
Адреса:
Битпазарска ББ
Опис:
Стоковна куќа - Стара Турска Чаршија
google map
Адреса:
Радишанска ББ
Опис:
Радишани Бензиска Пумпа Окта
google map
Адреса:
Водњанска ББ
Опис:
Клинички центар Скопје Државна Болница
google map
Адреса:
Бул. Србија бр.50
Опис:
Пуцко Петрол - Окта Бензиска Пумпа булевар Србија
Адреса:
Кеј 13 Ноември бб ГТЦ
Опис:
ГТЦ - Градски Трговски Центар Скопје Сутерен
google map
Адреса:
Партизански Одреди бр.22
Опис:
Градска Библиотека - Пазарче Буњаковец
google map
Адреса:
Ѓорче Петров бр.1
Опис:
Аптека Порта Влае - ТЦ. Порта Влае
google map
Адреса:
Мито Хаџивасилев Јасмин ББ
Опис:
Главен влез Рамстор Центар Скопје
google map
Адреса:
Васил Ѓоргов БР.20/6
Опис:
ТЦ. Капиштец Симпатико Фризерски Салон
google map
Адреса:
Партизански Одреди
Опис:
Механика Влае - Бензиска Станица Макпетрол кај мостот обединети нации
google map
Адреса:
Ул.9 Илинден
Опис:
Управна зграда на општина Илинден
google map
Адреса:
Кеј Димитар Влахов Бр. 1
Опис:
Хотел Стоне Бриџ Скопје Центар
google map
Адреса:
Московска БР.15
Опис:
СП Маркет Тафталиџе - Пазарче Тафталиџе
google map
Адреса:
Ул.8 ББ Батинци
Опис:
Бензиска Пумпа Берович Бетон Батинци
google map
Адреса:
Ѓорче Петров бр.27
Опис:
Експозитура Ѓорче - Бурекџилница Цујо
google map
Адреса:
Александар Урдаревски бр.15
Опис:
СП Маркет Бутел - Пазарче Бутел
google map
Адреса:
Бул Јане Сандански 1 Кат
Опис:
АТМ Капитол 1 - ТЦ. Капитол Мол приземје
google map
Адреса:
Бул Јане Сандански 3 Кат
Опис:
АТМ Принц Маркет - Чаир кај Рамстор Чаир
google map
Адреса:
Ул. 1 Бр.ББ
Опис:
Во куќарка во дворот на управната зграда на Општина Петровец
google map
Адреса:

Опис:

google map
Адреса:
Сарај
Опис:
Маркет Сали Ком - Центар Сарај

Адреса:
Февруарски Поход бр.40
Опис:
Рамстор Лисиче Последна 5-ка

Адреса:
СВ. Кирил и Методиј БР.54
Опис:
ХалкБанка Централна Филијала Скопје - До Нова Македонија Дирекција
google map
Адреса:
А. Попов
Опис:
Бензиска станица Макоил Сингелиќ

Адреса:
Сава Ковачевиќ
Опис:
СП Маркет Расадник - Спортска Сала Расадник
google map
Адреса:
Бул. Србија бр.50
Опис:
Пуцко Петрол -  Окта Бензиска Пумпа булевар Србија
google map
Адреса:
Сарај
Опис:
Маркет Сали Ком - Центар Сарај
google map
Адреса:
Февруарски Поход бр.40
Опис:
Рамстор Лисиче Последна 5-ка
google map
Адреса:
А. Попов
Опис:
Бензиска станица Макоил Ченто
google map
Адреса:
Ул.1723 бр.20 Сарај
Опис:
АТМ Даути комерц
google map
Адреса:
Ќурчиска бр.21
Опис:
АТМ Хотел Буши
google map
Адреса:
Болница Филип Втори
Опис:
АТМ Филип Втори
google map
Адреса:
УЛ.Т.ХАЏИЈАНЕВ 1
Опис:
Филијала Автокоманда
google map
Адреса:
ТЦ Веро Џамбо
Опис:
АТМ Веро Џамбо
google map
Адреса:
Ул"Видео Смилевски Бато
Опис:
Жито Маркет Лисиче
google map
Адреса:
Ул. Ратко Митровиќ Бр 25а
Опис:
Филијала Драчево
google map
Адреса:
Тц Интермол Арачиново
Опис:
Интер Малл
google map
Адреса:
Хотел Парк
Опис:
Хотел Парк
google map
Адреса:
Партизански Одреди 39
Опис:
Филијала Буњаковец
google map
Адреса:
Ул. Максим Горки бр. 3
Опис:
Филијала Плоштад
google map
Адреса:
Ул. Ѓорче Петров бр. 7
Опис:
СП Планет Ѓорче
google map
Адреса:
Јосиф Јосифовски БР.1
Опис:
Карши Стаклена зграда Пелистер
google map
Адреса:
Партизанска БР.94
Опис:
Бедо Маркет спроти Болницата
google map
Адреса:
Маршал Тито ББ
Опис:
Веро Маркет Широк Сокак
google map
Адреса:
Иво Лола Рибар бр.12
Опис:
Центар Гостивар Спроти Трговски Центар Импортане
google map
Адреса:
Гоце Делчев ББ
Опис:
Кај Домот на Култура Гостивар
google map
Адреса:
Ул. Јенијол Гостивар
Опис:
Спроти Макпетрол на излез од Гостивар
google map
Адреса:
ТЦ. ЕЛКОС
Опис:
АТМ Елкос Гостивар
google map
Адреса:
7-ми Ноември бр.17
Опис:
Спроти Народен Театар Гевгелија
google map
Адреса:
Гевгелиски Партизански одреди ББ
Опис:
АТМ Гевгелија 2
google map
Адреса:
Никола Вапцаров бр.1
Опис:
АТМ Куманово 2 Маркет Селман - Болница Куманово
google map
Адреса:
Браќа Рибар ББ
Опис:
Куманово зграда на УЈП
google map
Адреса:
Маршал Тито ББ
Опис:
Експозитура Неготино - До Основен Суд Неготино
google map
Адреса:
Св. Апостол Павле Охридски Аеродром
Опис:
Аеродром Св. Апостол Павле Охрид
google map
Адреса:
Бул. Туристичка бр.48
Опис:
Булевар Туристичка Охрид Филијала ХалкБанка
google map
Адреса:
ТЦ. Амам Охрид
Опис:
Шеталиште Охрид, Скалички кај Сава Табак
google map
Адреса:
Маршал Тито ББ
Опис:
Ценар Прилеп до Леоне
google map
Адреса:
Александар Македонски ББ
Опис:
Управна зграда на водовод Прилеп
google map
Адреса:
Јосиф Јосифовски БР.38
Опис:
Центар Ресен
google map
Адреса:
Плоштад Слобода ББ
Опис:
Центар Плоштад Штип
google map
Адреса:
ул. Сремски Фронт
Опис:
АТМ Штип 2
google map
Адреса:
Пролетерски Бригади бр.12
Опис:
Корзо Стара Чаршија Струга
google map
Адреса:
АТМ Хотел Изгрев
Опис:
Хотел Изгрев
google map

Адреса:
ул. ЈНА бр.1
Опис:
АТМ Струга 2
google map
Адреса:
Ленинова ББ
Опис:
Спроти суд Струмица
google map
Адреса:
ул. Ристоман Попчевски бр. 1
Опис:
АТМ Струмица 2
google map
Адреса:
Бул. Илинден БР.1/3
Опис:
Центар Свети Николе
google map
Адреса:
Маршал Тито бр.10
Опис:
До Хотел Македонија - Лирак
google map
Адреса:
Илинденска бр.87/4
Опис:
Салон за Мебел, патот кон Штул
google map
Адреса:
ТЦ Палма Мол
Опис:
АТМ Палма Мол
google map
Адреса:
Ул. 120 Бр 2
Опис:
Рем Малл Тетово
google map
Адреса:
Ул. Маршал Тито
Опис:
Центар Велес
google map
Адреса:
Ул. Благој Ѓорев бр. 98
Опис:
АТМ Велес 2
google map
Адреса:
Ул Маршал Тито бр.23
Опис:
До градската библиотека Кочани
google map
Адреса:
УЛ. 29 Ноември бр.1
Опис:
АТМ Кочани 2
google map
Адреса:
Илинденска бр.5
Опис:
Спроти Поштата Кавадарци во книжарница Култура
google map
Адреса:
Моша Пијаде
Опис:
Во центар до NLB банка
google map
Адреса:
Маршал Тито ББ
Опис:
Печатница Софија - Богданци
google map
Адреса:
УЛ ЛЕНИНОВ ТРГ БР.7
Опис:
АТМ Пробиштип
google map
Адреса:
БУЛ.ОСЛОБОДУВАЊЕ
Опис:
филијала Кичево
google map
Адреса:
Супермаркет Атва
Опис:
АТМ Атва Кичево
google map
Адреса:
ул. 8ми Септември ББ
Опис:
Филијала Дебар
google map
Адреса:
Голем Папрадник Дебар
Опис:
Центар Жупа
google map

Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани. | Политика за приватност | Политика за колачиња