НОВОСТИ

09.11.2016

PCI DSS сертификација

Би сакале да Ве информираме дека Халкбанк АД Скопје е сертифицирана согласно PCI DSS v3.1, во делот на процесирање платежни картички.

01.10.2016

Известување за привремена релокација на Филијалата во Битола

Со цел поефикасно да ги задоволиме Вашите потреби, Халкбанк АД Скопје започнува со проширување и модернизирање на Филијалата во Битола.

Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани.