Општи информации

Со девизен депозит

Доколку имате орочен депозит во Халкбанк АД Скопје  и потребен Ви е кредит, но не сакате да ја изгубите каматата од Вашиот депозит, Халкбанк ви нуди најдобро решение за вашите потреби нудејќи ви кредит со депозит.

Предности

Халкбанк АД Скопје ви нуди долгорочeн кредит со депозит и ниски трошоци.

Услови за кредит

  • Износ: Согласно депонираниот износ, минимум 100% покриеност
  • Максимален рок: до 240 месеци.
  • Каматна стапка: 2% каматна маргина
  • Трошоци за кредитот: 0%
  • Трошок за проверка во македонско кредитно биро : 200 денари  (надоместот се наплаќа пред исплата на кредитите и не се наплатува за одбиени и откажани барања) 

 

Најчесто поставувани прашања

Дали ми е потребно дополнително обезбедување за кредит со депозит?

Халкбанк А.Д.Скопје го зема само депозитот како обезбедување.

Биди информиран за

ДЕТСКО ШТЕДЕЊЕ

Штеди
За твоите деца

Земи ја твојата

КРЕДИТНА КАРТИЧКА

Ти плаќаш,
Ние те наградуваме со бонус!

Оди на

Е-банкарство

Прави Банкарски трансакции
од секаде!

Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани.