13.04.2017

Известување по повод Велигденските празници

Ве известуваме дека согласно Законот за празниците на Р.М. и соопштението од Министерството за труд и социјалнаполитика, за неработни денови прогласени се...

07.02.2017

Вистинско време за добра зделка со Халкбанк!

Искористете го промотивниот период за време на GARAGE SALE во Ramstore Mall од  07.02.2017 до 12.02.2017 и аплицираjте за еден или повеќе од следните производи на Халкбанк АД Скопје и добијте ги по одлични услови!

Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани.