Branches map

Карактеристики

Бидете свој банкар и користете ја АТМ мрежата на Халкбанк А.Д. Скопје. Тоа ќе Ви го олесни Вашиот живот и ќе го зачува Вашето време. Веќе не е потребно да се чека пред жолта линија во филијала. Можете да изберете каде ќе ги насочите Вашите средства. Трансакциите се многу побрзи и се обработуваат веднаш преку банкоматите на Халкбанк А.Д. Скопје.

Предности

Можете да пренесете средства од една на друга сметка 

Да платите долг за кредитна картичка

Краток извештај за последни 10 трансакции

Користете ја Вашата кредитна картичка како дебитна картичка и проверете ја трансакцијата без надомест

Променете ја Вашата лозинка

Проверете ја Вашата сметка

АТМ локација и мапа

Биди информиран за

ПОТРОШУВАЧКИ КРЕДИТИ

Кажи ја Твојата потреба!

Биди информиран за

ДЕТСКО ШТЕДЕЊЕ

Штеди
За твоите деца

Оди на

Е-банкарство

Прави Банкарски трансакции
од секаде!

Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани.