Карактеристики

Не пропуштајте ја можноста да го привлечете вниманието на Вашите клиенти со технологија која нуди плаќање на рати и собирање на бонус поени што индиректно влијае на атрактивноста на Вашиот бизнис. Користете ги лесно ракувачките ПОС терминали на Халкбанк АД Скопје бидејки брзината на процесирањето на трансакциите директно придонесува на Вашиот промет.

Халкбанк АД Скопје поседува единствено  PayPass  мрежа на терминали што овозможува бесконтактно вршење на трансакции. Во 2013 година Халкбанк АД Скопје постана прв лидер на пазарот по бројот на инсталирани бесконтактни терминали и поседува над 4.000 ПОС терминали низ земјата. Бидете и Вие дел од ова иновативно семејство.

Предности

  • Плаќање на рати- посетете некој од нашите партнери и направете си плаќање дури до 60 рати
  • Бонус поени-ова е единствена можност за добивање на поени при плаќање и користење на истите на истата мрежа
  • Станувате дел од семејството кое постојано се рекламира насекаде

Биди информиран за

ПОТРОШУВАЧКИ КРЕДИТИ

Кажи ја Твојата потреба!

Биди информиран за

ДЕТСКО ШТЕДЕЊЕ

Штеди
За твоите деца

Оди на

Е-банкарство

Прави Банкарски трансакции
од секаде!

Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани.