Карактеристики

Продавајте ширум светот со Е-трговија услугите на Халкбанк. Е-трговија Ви дава можност да ги продавате вашите производи преку интернет со што вашата целна група расте повеќе отколку што можете да замислите. 

Минимизирајте ги Вашите фиксни трошоци, технички инвестиции, изнајмувања, продажби итн. Е-трговијата допринесува да се зголеми Вашиот приход. Можете да продавате 24/7 и да имате поширока  палета на производи.

Пополнете го барањето или контактирајте не на e-mail: e-commerce@halkbank.mk.

Предности

Трошоците за отворање на интернет продавница се значително пониски во споредба со трошоците за отворање на физички лоцирана продавница, бидејќи  трговецот е ослободен од вообичаените и реални инвестиции.

  • Технички инвестиции (инсталации за греење, струја, вода, cashing кутии ...)
  • Без вработени лица 
  • Работно време на веб продавница е 24/7/365
  • Поголем број на купувачи од било кој дел од светот може да направат  плаќање со VISA и MarsterCard картички издадени од која било банка во светот
  • Ова им овозможува на трговците можност за попристапна и поатрактивна продавница бидејќи клиентите добиваат производ што сами ќе го нарачаат од веб продавница и истиот ќе биде пратен во нивниот дом, работно место или каде што тие посакуваат
  • Ефикасноста од користењето на интернет маркетинг е заштедата на време за клиентот, бидејќи сите плаќања сега може да се направат од нивниот дом или било кое место со пристап на интернет со нивните VISA и MasterCard дебитни или кредитни картички

Биди информиран за

ПОТРОШУВАЧКИ КРЕДИТИ

Кажи ја Твојата потреба!

Биди информиран за

ДЕТСКО ШТЕДЕЊЕ

Штеди
За твоите деца

Оди на

Е-банкарство

Прави Банкарски трансакции
од секаде!

Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани.