НОВОСТИ

11.04.2016

Халкбанк воведе онлajн апликација за кредит

Со задоволство Ве информираме дека Халк Банк АД Скопје, воведе он лине апликација за сите типови на кредити.

07.04.2016

БИДЕТЕ ИНФОРМИРАНИ 24/7

Бидете информирани 24/7 за секоја Ваша трансакција преку СМС порака.

Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани.