Осигурување

Проширувајќи го асортиманот на производи и услуги, со цел да ги задоволи во што поголема мера потребите и желбите на своите клиенти, Халкбанк АД Скопје  воведе продажба на сите видови осигурителни полиси.

Заштедете време и не правете дополнителни трошоци,  повелете во филијалите на Халк Банка и купете ја Вашата полиса за осигурување!

Животно Осигурување

Халк Банка во соработка со Кроација осигурување- живот нуди можност да купите секаков тип на полиса за животно осигурување во филијалите на Халкбанк.

Полисата за животно осигурување овозможува заштита на Вашиот имот од последица на несреќен случај, сигурност во отплатата и заштита на целото семејство.

Дополнително, Халкбанк ви нуди и кредитни производи во комбинација со животно осигурување и тоа:

RELAX потрошувачки кредит

COMFORТ станбен кредит со животно осигурување

Хипотекарен кредит со животно осигурување

Неживотно Осигурување

Халк Банка во соработка со Уника АД Скопје  нуди можност да купите секаков тип на полиса за неживотно осигурување:

  • патничко осигурување
  • автомобилска одговорност
  • каско осигурување
  • зелен картон
  • осигурување на имот од пожар и некои други опасности
  • сите останати типови полиси

Посетете било која од филијалите на Халкбанк и купете ја полисата која ви е Вам потребна!

 


Биди информиран за

Детско
Штедење

Штеди за твоите деца

Земи ја твојата

Кредитна картичка

Ти пкаќаш,
ние те наградуваме со бонус!

Оди на

Е-банкарство

Прави банкарски трансакции од секаде!

Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани.