LAJMET

26.11.2015

Dega e renovuar e Halkbank në Gjevgjeli

Në 18 nëntor në ora 13 në Gjevgjeli u mbajt hapja solemne e degës së renovuar të Halkbank AD Skopje.

13.10.2015

Koncept  ri dhe bashkëkohor i punëve bankare – hapje solemne e degës së re Sheshi (Plloshtad) të HALKBANK në SHKUP

Më 9 tetor, e premte, në ora 14, Halkbank AD Skopje solemnisht e hapi degën e re Sheshi, në qendër të Shkupit. Dega e re e Halkbank gjendet në rrugën „Maksim Gorki“, në sheshin Maqedonia në Shkup.

E drejta e autorit 2015 HALKBANK AD Skopje. Të gjithë të drejtat janë të rezervuara.