19.06.2017

Патувај и заштеди  !!!

Уживајте во поволностите кои Халкбанк АД Скопје   во соработка со Booking.com ги обезбедува  за своите клиенти.

Можност која  ја  обезбедуваме  за сите корисници на кредитните и дебитните картички издадени од Халкбанк АД Скопје

Само одберете го местото и времето на Вашето патување  и направете резервација за Вашиот престој.

Сите  корисници на дебитни и кредитни картички издадени од Халкбанк АД Скопје  доколку направат резервација преку web страната http://www.booking.com/?aid=1181147)  или

преку скенирање на следниот QR code   имаат можност  4% од  средствата  потрошени за престој да бидат рефундирани после 60дена  на трансакциската сметка.

За повеќе информации кликнете тука

Ви посакуваме пријатен одмор!
Ваша Халкбанк АД Скопје 

Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани.