28.04.2017

NJOFTIM PËR NDRYSHIMIN E ORARIT TË PUNËS TË DEGËVE TË HALKBANK

Të nderuar,

Halkbank AD Skopje i njofton klientët e saj se nga 01.05.2017 do të kryen ndryshimin e orarit të punës të degëve të saja. Orari i ri i punës do të jetë nga ora 8:30 deri ora 16:30 (çdo ditë pune) dhe nga ora 9:00 deri ora 13:00 (për degët ku do të punohet të shtuneve).

Lista e degëve që do të punojnë të shtunën:

Në Shkup:

 1. Dega qendrore

 2. Dega Aerodrom

 3. Dega Karposh

 4. Dega Kisella Vodë

 5. Dega Çair

Në qytetet e tjera:

 1. Dega Tetovë

 2. Dega Gostivar

 3. Dega Strugë

 4. Dega Ohër

 5. Dega Manastir

 6. Dega Prilep

 7. Dega Strumicë

 8. Dega Kumanovë

 9. Dega Shtip

Vërejtje: Ekspozitura Ramstor vazhdon me punë çdo ditë (nga e hëna deri të dielen ) nga ora 10:00 deri ora 22:00.

Me respekt,
Halkbank AD Skopje

E drejta e autorit 2015 HALKBANK AD Skopje. Të gjithë të drejtat janë të rezervuara.