10.05.2017

Me sa më shumë Western Union transakcione deri te befasi më të mëdha me Halkbank AD Skopje

Të nderuar klientë,

Prej tash shfrytëzimi i shërbimit të Western Union në Halkbank AD Skopje Ju sjell përparësi shtesë!

Përveç shërbimit dhe transfertës së shpejtë të parave, përfitoni edhe dhuratë befasuese!

Sa më shumë transakcione me Western Union, aq më tepër befasi!

Duke filluar nga muaji Maj, Halkbank AD Skopje do ti befasojë klientët e saj, të cilët do të kryejnë transakcione në shumë minimale totale mbi 3.000 euro në nivel mujor. Duhet vetëm që të dërgoni dhe/ose pranoni para të gatshme përmes Western Union në Degët e Halkbank AD Skopje gjatë tërë muajit dhe muajin e ardhshëm të prisni të kontaktoheni nga ana jonë.

Mos harroni, transakcionet e mëdha ju sjellin befasi më të mëdha!

Halkbank e vlerëson kohën Tuaj dhe zgjedhjen Tuaj për transfertën e parave përmes degëve të Halkbank dhe për të njejtën ju befason!

Shërbimi për tërheqjen e mjeteve është në didpozicion edhe gjatë orëve të pasdites përmes Degës në Ramstor Moll çdo ditë nga ora 10:00 deri ora 22:00!

Qëndroni hap më afër me më të afërmit tuaj!

Vizitoni degën më të afërt të Halkbank dhe bëhuni pjesë e përrallës së suksesshme të Western Union.

Me respekt,
E Juaja Halkbank AD Skopje

E drejta e autorit 2015 HALKBANK AD Skopje. Të gjithë të drejtat janë të rezervuara.