18.03.2022

Shërbimi Garmin Pay është tashmë i disponueshëm edhe për përdoruesit e kartave Visa të Halkbank

Shërbimi Garmin Pay i Halkbank, i cili mundëson pagesë të shpejtë dhe të lehtë me orë Garmin, është tashmë i disponueshëm edhe për përdoruesit e kartave Visa të lëshuara nga Halkbank...

01.03.2022

Aktivizoni kartë Visa dhe merrni Bonus!

Nga data 01.03.2022 të gjithë klientët që do të aplikojnë për një nga kartat e kreditit të listuara për persona fizikë: Visa Gold; Visa Classic dhe Visa Credit PayWave kanë mundësinë të marrin 1000 pikë bonus në vetë kartën...

14.01.2022

PËR EKSTRA KËNAQËSI NË FUND TË MUAJIT !!! 2022

OFERTË PROMOCIONALE për të gjithë shfrytëzuesit e kartelave kreditore Mastercard Standard, Mastercard Contactless, Mastercard World, Visa Classic, Visa Classic Contactless, Visa Gold dhe  Visa Pay Wave Credit...

04.01.2022

Fushata Bonus

Surpriza të reja në kuadër të programit Bonus të Halkbank AD Skopje!

24.11.2021

FUSHATA E RE BONUS

Fushata bonus e Halkbank AD Skopje dhe Halk Osiguruvanje AD ​​Skopje!

11.11.2021

7700 FIDANË TË RINJ TË SIGURUAR NGA HALKBANK DHE PJESËMARRËSIT NË GARËN HALK VELO GREEN

Dje në rrethinën e Sveti Nikollës, punëtorët e Halkbank dhe Makedonski Shumi së bashku me një grup nxënësish të shkollës së mesme Koço Racin në Sveti Nikollë filluan fushatën e pyllëzimit me 7700 fidanë të rinj...

E drejta e autorit 2015 HALKBANK AD Skopje. Të gjithë të drejtat janë të rezervuara. | Politika e privatësisë | Politika e cookies