24.11.2021

Нова бонус кампања

Бонус кампања на Халкбанк АД Скопје и Халк Осигурување АД Скопје!

11.11.2021

Халкбанк обезбеди нови 7700 садници преку котизациите од HalkVeloGreen

Вработените од Халкбанк и Македонски Шуми заедно со група ученици од гимназијата Kочо Рацин во Свети Николе ја започнаа акцијата за пошумување со нови 7700 садници...

Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани.