13.12.2016

Стигни до целта заедно со караванот на Халк Банка и  твојата Mastercard картичка !!

Караванот на Халкбанк АД Скопје во соработка со Mastercard  им овозможува на своите корисници да поминат незаборавна  дружба со безброј изненадувања.

Споделете со целото семејство и со пријателите и дојдете сите заедно на супер дружба со Халк Банка.

Доколку се уште не сте корисник на Mastercard картичките, Халк Банка Ви нуди можност брзо и едноставно да аплицирате преку он-лајн апликација на веб страната на Халк Банка или можете да не посетите во Вашата најблиска филијала на Халкбанк А.Д. Скопје.

Со насмевки на лицето и добро расположение Ве очекуваме на заедничко дружење   и  супер забава со Караванот на Халкбанк  АД СкопјеCopyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани.