17.05.2018

Bремена релокација на филијала Струмица

Ве известуваме дека сме во процес на реновирање на просториите од нашата филијала во Струмица.

Поради тоа, во даден период нашата услуга ќе ви биде достапна во непосредна близина, на улица Ленинова бр.75 (поранешен простор на Можности).


Ви благодариме на разбирањето.


Ваша,

Халкбанк АД Скопје

Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани.