10.10.2018

Известување Филијала Тетово

Драги клиенти,

Ве известуваме дека на 13.10.2018 – Сабота, нашата филијала во Тетово на Бул. Маршал Тито бр. 10 нема да работи поради вршење на активности за реновирање.

Ви благодариме на разбирањето.

Ваша,
Халкбанк АД Скопје 


Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани.