03.12.2018

E-Commerce Бонус Поени

Почитувани Клиенти,

Стартува уште едно ново изненадување во рамките на бонус програмата на Халкбанк АД Скопје!

Собирајте 5% бонус поени со секоја направена трансакција со кредитните картички на Веб Продавниците кои користат виртуелен терминал од Халкбанк АД Скопје.

Кампањата стартува на 03.12.2018(понеделник) по 09:00 часот и ќе биде активна до 02.01.2019 до 09:00 часот.

Важи само за кредитните картички Mastercard и Visa за физички лица издадени од Халкбанка АД Скопје.

Собирајте бонус поени и уживајте во користењето на картичките на Халкбанк АД Скопје.

Со почит,

Халкбанк АД СкопјеCopyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани.