16.10.2019

ХалкЕко мобилна апликација

Почитувани клиенти,

Со големо задоволство ви соопштуваме дека денес на 16.10.2019 Халк Банка ја лансира новата мобилна апликација – ХалкЕко која има големо значење во однос на општествената одговорност на Халкбанк.

HalkEco е апликација што Ви овозможува да формирате здрави навики и да придонесете во зачувување на животната средина. Апликацијата ќе ве охрабри да бидете физички поактивни, еко свесни и да ја мотивирате заедницата да го следи вашиот пример.

За секоја Ваша активност: трчање, пешачење, возење велосипед или тротинет, добивате HalkCoins и освојувате различни нивоа за кои што следуваат подароци, други бенефиции и можности за засадување зелени површини.

Ве охрабруваме да пристапите кон https://halkeco.mk, да се информирате за нашата апликација, па да ја симнете и да почнете да ја користите.

Со почит,
Ваша Халкбанк АД Скопје 


Биди информиран за

Детско
Штедење

Штеди за твоите деца

Земи ја твојата

Кредитна картичка

Ти плаќаш,
ние те наградуваме со бонус!

Оди на

Е-банкарство

Прави банкарски трансакции од секаде!

Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани.